Čo si o ňom myslíte? Zaujíma ma to pretože nedávno (včera ) som na YT pod pesničkou Smells like teen spirit videla dosť nenávistných komentov voči nemu... Pravdepodobne to boli len trolly ale aj tak...
co sa tyka hudby, tak so myslim, ze existuju aj lepsie hudobne kusky. ale na smells like teen spirit ma obcas chyta naladicka
a co si myslim o Kurtovi - svojim sposobom ma pritahuje, dost som sa o nom nacitala a je mi luto, ako skoncil, ale je to pravdepodobne jedina cesta, akou moze clovek ako on odist. a pacia sa mi jeho citaty.
tiež som ho počúvala keď som mala 15 potom som prešla na PJ a Nicka Cave-a .rada si vypočujem niektoré songy ,keď ma chytí nálada a to je asi všetko čo si myslím teda smutný človek to bol.
Videla som niekolko dokumentov ale najviac ma zaujal ten z jeho pohladu, bol to velmi zaujimavy človek ale pritom ako každý jeden z nás, prežil si toho dosť,, robil neuveritelnú hudbu, mal talent a vedel ako vyjebať som systémom ..no cez to všetko to vzdal ..
Človeče, tebe dobre jebe. Čo si sa do toho admina zamiloval, že ho musíš večne všade tagovať?
Pre mňa to bol veľký človek, vzor, všetko. Podľa mňa nebol hlúpy, hoci áno, bral drogy, to moc rozumné nebolo. Ale nie všetky činnosti dokážu inteligenciu človeka.
Okrem toho bol podľa mňa talentovaný a mal naozaj úžasný hlas. A dokonca bolo vidieť, že napriek svojej depresívnosti a všetkému nezabudol ľúbiť svoju dcéru.
@hetfield Jim žije v Paríži a píše básne pod pseudonymom!
Kurt už potom nechcel hrať Smells like teen spirit, lebo mnoho fanúšikov poznalo/pozná len tú a tak naschvál zahrali len začiatok a prešli do inej... napísal ju ako reakciu proti mainstreamu a práve to sa z nej stalo (aj keď je to vlastne to, o čo sa pokúšal)
Nirvanu mám rada, mám toho dosť prečítaného o Cobainovi, Grohlovi aj Courtney a inak to skončiť nemohlo.
on asi tiež neskape ako iní dobrí hudobníci. šak on je už koľko mŕtvy ? 19-20 rokov, že? a ti pubertiaci stale na ňom fičia .och. Neuznavam ho, ale zatiaľ nikto v tom žánri nie je lepší.
Milujem ho..mam nastudovany jeho zivotopis pozerala som o nom film robila.som o nom nieco ako prednasku alebo ako to nazvat..milujem jeho citaty mam jeho plagat nad postelou velmi ma zaujal jeho odlisnym zivotom..mam jeho tricko mikinu skladby su tiez fajn aj knihu som o nom citala..no proste moooooj Kurt..v den jeho umrtia ako myslim kazdy rok ten den venujem myslienkam na Kurta..zomrel v rok ked som sa narodila a narodil sa v roku ked sa aj moj otec narodil ktoreho tiez vsak postretol podobny osud..zomrel totiz mlady...a tak chapem Kurtove myslienky ohladom smutku a depresii...moj KURT COB
nirvana je podla mna fajn, ale kurta moc nepoznam, kedze zomrel ked som mala mesiac.. pacia sa mi jeho vyroky a pokym by nefetil, mohol to byt fakt super clovek a este k tomu aj mohol zit
čítala som o ňom knihy....milujem jeho tvorbu a nápady. Ale od malička bol trošku psychicky niekde inde ako my ostatní. Preto je Nirvana Nirvanou....je ho škoda, ale už ako malé decko hovoril, že chce byť slávny a potom sa zabiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
nerieš
ľudia su chuje
a co si myslim o Kurtovi - svojim sposobom ma pritahuje, dost som sa o nom nacitala a je mi luto, ako skoncil, ale je to pravdepodobne jedina cesta, akou moze clovek ako on odist. a pacia sa mi jeho citaty.
a kurta som nepoznala predsa, tak neviem. ale býva mi z neho občas tak krásne smutno.
@admin
Človeče, tebe dobre jebe. Čo si sa do toho admina zamiloval, že ho musíš večne všade tagovať?
Pre mňa to bol veľký človek, vzor, všetko. Podľa mňa nebol hlúpy, hoci áno, bral drogy, to moc rozumné nebolo. Ale nie všetky činnosti dokážu inteligenciu človeka.
Okrem toho bol podľa mňa talentovaný a mal naozaj úžasný hlas. A dokonca bolo vidieť, že napriek svojej depresívnosti a všetkému nezabudol ľúbiť svoju dcéru.
Kurt už potom nechcel hrať Smells like teen spirit, lebo mnoho fanúšikov poznalo/pozná len tú a tak naschvál zahrali len začiatok a prešli do inej... napísal ju ako reakciu proti mainstreamu a práve to sa z nej stalo (aj keď je to vlastne to, o čo sa pokúšal)
Nirvanu mám rada, mám toho dosť prečítaného o Cobainovi, Grohlovi aj Courtney a inak to skončiť nemohlo.
ako hudba dobrá, vcelku zaujímavý človek ale nie natoľko aby som ho obdivoval alebo tak
a sa mi zdá že jedna časť odloženého prípadu s touto tematikou bola, a sa mi zdá že to bolo aj dobré celkom
www.hudbaodhensona.blogspot.sk
Prvý diel je o Foals