@kakuseibakaism mama to chcela domov, inak by som ani nevedel, ako sa to volá .. ja som chcel hada.. zhodli sme sa, že ani jeden nedostaneme čo chceme, tak sme si spolu kúpili rybičky a bolo
@kakuseibakaism Ja som AJ každú pomenoval xD ... a mám pomenované aj tieto terajšie a mama chcela tiež pomenovať dve, tak pomenovala, ale jedna jej už zdochla
Vy to máte všetci radi na slano? To len ja to znesiem viac v sladkej forme, hoci to nepovažujem za čosi extra, keďže to nie je nič viac, než pšenica v guličkovitej podobe a samo o sebe to nemá veľkú hodnotu ?
keď som robila v marockej reštaurácii, tak som sa naučila úúúúúplne najlepší kuskus na svete tam robiť.
jednoducho a základne zaliať horúcou vodou (v pomere 1:2), posoliť, prekryť potravinárskou fóliou, počkať 5-10 min a potom poriaaaadne premiešať s poriadnou horou mierne roztopeného masla (masla. nie rastlinného tuku).
a potom podávať ako prílohu napríklad k jahňacine s kmínom alebo k dusenej zelenine na masle. oooooch. nom nom nom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
» iwansuwandy.files.wordpress.com/2011/03/kuskus-...
Ja: Mummi tso je s wybickamí ? (viem, hovoril som ako retard XD)
Ona: Utopili sa, spláchneme ich, dobre ?
Ja: Dobwe..
S tofu, paradajkami, spenatom, syrom, ...
Aa presne ako napísal admin..
respektíve mne v tom strašne chutia nakladané sušené paradajky v oleji, na kúsky nakrájané olivy a úplne to stačí..
Osupeme cukinu a prazime na olivovom oleji cca 2 min.
Pridame do kuskusu, pridame ricotta cheese a volitelne suroviny ako napr. mandle, orechy, semiacka. Mnam!!
jednoducho a základne zaliať horúcou vodou (v pomere 1:2), posoliť, prekryť potravinárskou fóliou, počkať 5-10 min a potom poriaaaadne premiešať s poriadnou horou mierne roztopeného masla (masla. nie rastlinného tuku).
a potom podávať ako prílohu napríklad k jahňacine s kmínom alebo k dusenej zelenine na masle. oooooch. nom nom nom.