1. Onlyyourlove: Ako je mozne, ze 21 rocny chlap, nieje schopny sa naucit gramatiku?
Pozri sa. Keby sme boli Booom a platil by si nam, ze to, ze tam mozes byt, tak sa stazuj kolko sa len da. Ale toto je free web a odpust, ze sme si dovolil urobit udrzbu databazi aby Vam vsetkym to slo rychlejsie.
Ludia... viem aj ja by som si rada kukla, čo to tam mám za správy ale proste nejdu a určite s tým niečo robia, skuste na chvilu prestať frflať, aj tak s tým nič nezmožete..neviem koľkýkrat to už pisem
Hm tak napisem se je to udrzba a kolko bude presne trvat to je slusnost a nie to co ste tam tegli vy to bol vysmech A mam dyzôlexiu a dysgrafiu tak moju gramatiku neries nema to zmysel.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Pozri sa. Keby sme boli Booom a platil by si nam, ze to, ze tam mozes byt, tak sa stazuj kolko sa len da. Ale toto je free web a odpust, ze sme si dovolil urobit udrzbu databazi aby Vam vsetkym to slo rychlejsie.
3. Seagull1: To su komentare pod blogmi.
TO JE PRE ------ Mayo
inkheart - máš tam komentáre k fotkám
Nemozes proste chvilu vydrzat???
ale je to strasne ked nemozme komunikovat.. )
prosím uŽ by to chcelo spraviť