Poznáte na YouTube nejakú naozaj kvalitnú a originálnu tvorbu? Mne sa páči PPPeter, ale v tej zahraničnej sa vôbec nevyznám. TV nepozerám už roky, vlastne ma nič nebaví ani v TV ani na YT. Tak by ma zaujímalo, či poznáte niečo, čo naozaj stojí za to.
Určite sa oplatí rádio KEXP na YT, nájdeš tam kopu vecí a niečo ti z toho určite sadne, aspoň čo sa týka muziky je tam kopec zaujímavých interpretov ktorí tvoria fajn veci...
nechce sa mi to kategorizovať čiže sú to jedna cez druhé rôzne témy:
Joseph Anderson, RedLetterMedia, Jim Sterling, Matthew Palaje, Lindybeige, TotalBiscuit, Extra Credits, History Buffs, AI and Games, Computerphile, Thunderf00t, Mark Brown, Terrible Writing Advice, scholagladiatoria, Errant Signal, Numberphile, VaatiVidya, GDC, PBS Space Time, Adam Neely, Every Frame a Painting, Channel Criswell, Primitive Technology, Bite Size Psych, The School of Life, Jordan Underneath, NativLang, Zepherus, Vihart, Welch Labs, RocketJump Film School, I Am Kawehi, Movies I Love (and you can too), MrBtongue, Periodic Videos, Sideways, BrainCraft, MisterCaption, StoneBlueAirlines, minutephysics, ExperimentalAirlines, The Royal Ocean Film Society, FliteTest, SmarterEveryDay
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Zo zahraničných mi teraz napadá len Ask A Mortician.
Joseph Anderson, RedLetterMedia, Jim Sterling, Matthew Palaje, Lindybeige, TotalBiscuit, Extra Credits, History Buffs, AI and Games, Computerphile, Thunderf00t, Mark Brown, Terrible Writing Advice, scholagladiatoria, Errant Signal, Numberphile, VaatiVidya, GDC, PBS Space Time, Adam Neely, Every Frame a Painting, Channel Criswell, Primitive Technology, Bite Size Psych, The School of Life, Jordan Underneath, NativLang, Zepherus, Vihart, Welch Labs, RocketJump Film School, I Am Kawehi, Movies I Love (and you can too), MrBtongue, Periodic Videos, Sideways, BrainCraft, MisterCaption, StoneBlueAirlines, minutephysics, ExperimentalAirlines, The Royal Ocean Film Society, FliteTest, SmarterEveryDay
Este David Dobrik a jeho squad