Chcel by som sa spýtať či neviete o nejakej kvalitnej športovej obuvi.
Tieto som zatiaľ našiel, neviem či do nich investovať
Jeden typ párov by mal byť sandálový typ: » panska-obuv.heureka.cz/adidas-hydroter...
A ďalší taký "komplet": http:
neviem, osobne by som šiel radšej do Lowa, Garmont, Salomon a obdobných značiek...aj Karrimor sa mi celkom dosť osvedčil, ale ako píše tuto ujo čarodejník, záleží od účelu...
SORac ze toľko píšem ale všeobecne : Plus keby dajaké otázky o iných znackach piste Tak ty si tu hodí 50€ obuv. Osobne by som do nike nesiel, stále som mal drahšie topánky dokonca od nike kedne stali cez 5000 korun t.j. cca 170 € ale veľa toho nevydržali ci som kúpil za 50 alebo 170€. Je topánky nejak nesetrim cize viem ktoré co znesu na druhej strane adidasu nemozem vytknut nic, mal som nejakú ediciu zo superdtar zlato hnedé cena 3200sk ale tie prežili všetko mam ich ešte v pivnici hodené a jedine co trošku popraskala koža ale to som v nich aj nejak, zakopal si, šiel na opekacku a najväčšia haluz šiel som v nich betonovat cele od betonu sombotrepal umyl a ako nové teraz mam adidas také vychadzkove jebtam tabvibrambpodrazka, ortopedicka vložka, striebro proti pachu a bakteriam, hrubá koza prostevtowz nesmrtelne cena vo vypredaji 65€. New Balance asi mesiac v dobrom stave potom sa skoro rozsýpali cize nikdy viac bezna cena cca 90€.Lacoste tie dobre vyzerali asi tyzden. Rucne aute Bugatti z telacej kože po par mesiacoch vybledbute palacinky. Hilfoger To jest TERMINATOR obuv kozene cena 130€ ale 2 roky ficali, po roku uz len na kopanie, doslutili pri penalte kedy sa odthla podrážka
@michael760 A sú toto vhodné tenisky na bicykel? Veď skús nejaké športové stránky a v kategóriách si nájdi modely, ktoré sú na to vhodné. Veď existuje aj obuv na bicykel priamo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Hlavne na bicykel 40-52km denne. Ale aj normálne na chodenie
Veľkosť L