@igros na slovensku je vela dobrych piv a ty pijes bazanta??? to preco pijes taky humus???
najlepsie pivo na svete je plzensky prazdroj , vyborne pivo su krusovice a taktiez saris nie je zly . cesi a nemci su najvacsi pivari , nemecky warsteiner,HB a taktiez belgicke piva su celkom dobre...
ked som bola mala, chutil mi jedine staropramen. ale najviac mi chutilo aj tak jedno capovane pivko v cesku. no ake to bolo, to si nespomeniem. nemohla som sa ho dopit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
@jemino prečo by neexistovalo?
kelta niekedy lebo je dost horky a nie vzdy mam na take chut
za najvacsiu sracku povazujem bazanta
najlepsie pivo na svete je plzensky prazdroj , vyborne pivo su krusovice a taktiez saris nie je zly . cesi a nemci su najvacsi pivari , nemecky warsteiner,HB a taktiez belgicke piva su celkom dobre...
a ak mám na výber, určite si nedávam Bažanta...
to nie su piva... farba odpudiva chut ziadna no proste humus...
ceske piva su vo vseobecnosti najlepsie
napr. plzen je ako jedine pivo na svete zasadite...
co sa tyka tmavych piv tak tam kraluje guiness
vďaka
@goth111 Nitra!
koľko stojí?
Také ako Corgoň, Zlatý bažant, Heineken a spol. pijem len vo veľmi výnimočných prípadoch. A najhoršie spomienky mám na Martinus.
. . .
2. Černá hora / Steiger
potom Starobrno, Staroprameň, Plzeň, Kelt, Kozel
a Trubač - len je trochu od ruky » www.relaxvpodhuri.cz/cz/mestsky-pivo...
trnavský sessler svetlé/tmavé 11,5° a svetlé 20°
radsej knihu!
a vynikajuci je aj cierny guinnes v ženevskom irish pube za 9 eur
@goth111 u jantera mi moc pivo nechuti
aguri500 na Slovensku je vela dobrých pív a ty piješ šariš????
Zlaty bazant bol kedysi dobre pivo ale to co je z neho dnes je strasny sajrajt.
A ináč veľa Českých je v pohode, napríklad Bernard, Staropramen alebo Kozel mi tiež chutia.
Slovenské sú strašné šťanky, všetky.