mozem ti o nej povedat asi toto: je to male pubertalne decko, ktore si napise ze ma dvadsat a potom sa snazi byt zaujimave, kedze je asi najskor nejaka 13rocna emacka, ktoru si nikto nevsima... tolko moj nazor. quasinka, ci jako sa to prijebane volas... ak som sa sekol, tak ma oprav, bol to len odhad...
mno........dalsia z edicie "som vymleta no a?".....nvm co tym sleduje.....ma to dieta vobec uz obciansky?...asi ma ce nahnevat....-bo sa nemozem dostat na konec diskusie......a dari sa jej to..... ....ale ma stastie ze mam natolko flegmaticke obdobie....ze na nu neposlem starych znamych z KGB
Hmm, raz to muselo prísť....nejake dieťatko objavilo stránku s forom...a etraz sleduje ako sa vela ludi naštve a sposobuje mu to obrovsku radosť. Kašlať na ňu, dať ban... hlavne sa kvoli tomu nenaštvať, ved v podstate o nič nejde. debilovia sa najdu všade, a ide len o to ako sa s nimi vysporiadať.
Kvas, Kwasnyproces, Kvasinko, Qasinka atd... urobil velku chybu. Pouziva dslko s dynamickou adresou, ktora sa meni, je trochu zlozite ho dopatrat, ale nie je to nemozne, a kedze ma nasral na moje narodky, tak nebudem mat zlutovanie.
Jeho konanie zavadza uz umyselnym poskodzovanim cudzej veci, znemoznovani funkcnosti internetovej/komunikacnej sluzby/siete. Tymto + odkazom na hlavnej stranke, ktory tam bude par dni, ho pozdravujem.
A dodavam, ze sice sa mu ipcka meni, ale v danu sekundu, ked sa cez nu pripojil, ju mal len on ako jediny.
Nech toto berie ako POSLEDNE varovanie (kedze sme na BIRDZ a predpokladam ze je to urazeny teenager/alebo starsi zatial psychicky nevyspely jedinec, a asi este nedokaze presne urcit dosah svojich cinov). Zatial ho zdravim a odporucam mu sklidnit hormony, napr. nech nahy skoci niekde do rieky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
woaw
Hned sa clovek nenudi......
to by som uz aj pochopila. ale aby20 zena to takto davala najavo ze je decko no nendopadnesdobre :d
to sme sa učili na základnej škole .....koko"D"!
Jeho konanie zavadza uz umyselnym poskodzovanim cudzej veci, znemoznovani funkcnosti internetovej/komunikacnej sluzby/siete. Tymto + odkazom na hlavnej stranke, ktory tam bude par dni, ho pozdravujem.
A dodavam, ze sice sa mu ipcka meni, ale v danu sekundu, ked sa cez nu pripojil, ju mal len on ako jediny.
Nech toto berie ako POSLEDNE varovanie (kedze sme na BIRDZ a predpokladam ze je to urazeny teenager/alebo starsi zatial psychicky nevyspely jedinec, a asi este nedokaze presne urcit dosah svojich cinov). Zatial ho zdravim a odporucam mu sklidnit hormony, napr. nech nahy skoci niekde do rieky
dnes na to nemam naladu, ak sa to zopakuje, budem to riesit nie len varovanim