Je moc naivne považovať za správne doniesť dievčatu/žene kvet na prvom rande? A nie len na prvom rande proste kedykoľvek si na ňu muž spomenie. Dali by ste jej tu kvetinku alebo dávate?
od partnera to poteší hocikedy (teda mňa by), no na prvé rande si to naozaj neviem predstaviť..možno po čase, ak by to medzi nami naozaj klapalo tak nejakú tú ružu, ale žiadne kytice jak na promócie
to zavisi aj od spolocenskeho postavenia. zena z vyssej spolocnosti ma ine ocakavania ako dievca co pracuje v Tescu pri pokladni a chodi domov MHDeckou.
ja som tak nejak aj cakala ze mi daky kvietok da, ked sme sa prvy krat stretli, ale nedoniesol ale tak to sme sa stretli na autobusovej stanici a isli sme potom s jeho kamaratmi spolu v jednom aute do prahy, takze v tomto pripade by ten kvietok bol asi aj divny
ale som mu aj tak potom povedala ze daky kvietok ma potesil, tak ked som prisla za nim druhy krat, tak ma cakal s ruzickou ♥
Nevedela by som si to predstavit na prvom rande
Mozno keby som toho cloveka dlho poznala.. ako nejakeho kamoska a potom.....
Ale bolo by to mile a hlavne na pocudovanie sa
Veď ak z toho, ako viacerí spomenuli, vzíde trápna situácia, vždy sa to dá zachrániť malým klamstvom o tom, ako mi ten kvet cestou na rande daroval náhodný ctitel na ulici
Podľa mňa nejde o prvé, druhé, či desiate rande. Ja som dával vždy kvety, aj keby to bolo neviem aké podľa tej ženy. prirodzene som ich selektoval. Ak si o mne niečo pomyslela po prinesení kvetu, tak ako veľa žien v týchto komentároch, tak rande skončilo z mojej iniciatívy veľmi rýchlo. Kvet sa patrí žene priniesť za každých okolností.
Kvet na prvom rande určite nie...až ked ju poznáš...určite áno pri spoločenských udalostiach. Predstav si, že sa zoznámiš s babou dáš jej kvet a ona ako taká piča musí s ním chodiť počas stretka...a keď ešte nemá rada pozornosť, tak si nahraný mne zas kvet odmietla baba s ktorou som chodil pár mesiacov. Donesiem kvet a ona že ...čo si to mi nedávaj. som rád, že nie sme spolu.
@livolka je to etiketa a prejav galantnosti - na 1. rande jeden kvet. Mimochodom, aj ja som doniesol svojmu priatelovi kvet na prve rande... gerberu... bielu... určite sa nehodí tmavočervený kvet, len odtiene ružovej, žlté alebo biele
Mne jeden chalan nedavno na prvom rande utrhol ruzu z krika a prislo mi to hrozne super napriek tomu ze som uz na druhe rande nechcela ist ak by som ho chcela tak by som sa rozpustila od radosti asi
Záleží od typu dievčaťa... proste keď s ňou píšeš alebo čo tak si všímaj detaily, či pôsobí ako romantička alebo ako moderná nezávislá žena... takej by som rozhodne kvety nenosil, akurát by na mňa pozerala ako na idiota...
Proste, keď si s ženou píšeš na internete a pozývaš ju von, treba si všímať aj iné veci než výstrih na fotke. Nie je až také ťažké zistiť, aká povaha približne je... a ak teda ty si romantik a ona nie, ani to rande veľmi zmysel nemá...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
za moj zivot mi par muzov dalo ruzu. vacsinou to neboli muzi, s ktorymi som bola v partnerskom vztahu a sposobilo to velmi trapnu situaciu..
ale som mu aj tak potom povedala ze daky kvietok ma potesil, tak ked som prisla za nim druhy krat, tak ma cakal s ruzickou ♥
u nejakeho trageda by ma to odradilo, od cloveka, co sa mi paci, prave naopak urychli to selekciu myslim
Mozno keby som toho cloveka dlho poznala.. ako nejakeho kamoska a potom.....
Ale bolo by to mile a hlavne na pocudovanie sa
Proste, keď si s ženou píšeš na internete a pozývaš ju von, treba si všímať aj iné veci než výstrih na fotke. Nie je až také ťažké zistiť, aká povaha približne je... a ak teda ty si romantik a ona nie, ani to rande veľmi zmysel nemá...