@barky No zafiddlíkať na huslíčkach nejakú plagiatorsku rusnácku spievanku môže hoci kto. To už môžem rovno povedať že aj Kandráčovci pre Slovanstvo veľa urobili dokonca najviac lebo pôsobia dlhšie ako Žiarislav. A tie jeho knihy návrat Slovenov- Slovom i duchom? Mal som tú česť to čítať som rád že som ju mal iba prepožičanú lebo je to zbytočná investícia.
@barky A keby si vedel aký je to veľký slovan. Môj švagor u neho bol povedal že už nikdy viac čo u neho zažil ho presvedčilo že Žiarislav je nič iba ostatná špina. Teda ako Slovan si dosť ničí ženu. Veď ona ráno kozy dojí kým si on ešte vajcia máča a kým ma podojené a ide pokosiť na lúke on už štartuje pežota na lúčnicu. Okrem toho hovorí že nesmieme podľahnuť egu ale sám sa egoisticky chová a tie bludy čo v návrate slovenov písal? No teda on akurát Slovanstvo sparodoval. Nedokážem si predstaviť aké myšlienky má o našich predkoch...
som sa raz ocitla na jeho koncerte, s tým že pred tým som ho nepoznala. bolo fajn, ani extra dobre ani extra zle, ale ďalej som ho (a jeho vedomectvo a tak) neriešila...
zahlasovať neviem, som neutrálna k nemu, možno keby tam bola možnosť "spišiak".. (ktorá tiež hovorí myslím že za všetko)
@darkestangel Že na slovana sa iba hraje on verí že sme sa naučili lúpať banány až pred 1500 rokmi on z naivných oviec žmýka prachy. Tvári sa že znovu oživuje Slovanstvo pritom len hraje divadlo... Tie jeho obrady a podobne to by musel vysvetliť prečo sa tak orbia ale on buď to nevie alebo nechce povedať. Neuznáva slovanské oberegy iba jeden používa a to Perúnovu hviezdu tiež zvanú Perúnov kvet len on ju nazýva svargou pričom svarga je úplne iný symbol. Klamé teba klamal mňa môjho švagra a klamal aj ostatných... Symboli neuznáva od tej doby čo ho odmietli vypočuť Žreci za Uralom miesto toho vypočuli istého Lauberta a ponukli mu možnosť vstúpiť do školi žrecov zatiaľ čo on zo žiarlivosti proti nemu a tým žrecom zo Sibíra vystúpil a štve proti tomu..
dúfam že takto ta vytáčajú aj skurvení náckovia a podobní nacionalni pozéri čo majú vytetovaných 20 rún a myslia si že sú heathen nechci vediet čo si o tom myslia norsky šamani,pohania whatever
btw na sibíri nemáš žrecov ale šamanov a je to kus niečo iné ako slovanské pohanstvo.... oslavu slnovratu praktizuje dobre a to je jediný obrad čo robí
@barky Hej osalva slnovratu z pňakom na hlave. Krása.. Na sibiri sa dochovali posledné znalosti o našej kultúre ktoré neboli zlikvidované. A keď sa Žiarislav vyjadroval o nich že sú to narúšený sektári nesmiem zabudnúť ti pripomenúť že Žiarislav akosi medzi vraj tých narušených sektárov chcel zapadnúť. Žiarislav je chameleon.
@barky No a keď sme pri tých náckoch treba rozlišovať medzi nacionalistom a náckom. Ja sa považujem za nacionalistu (Môj rod a iné nech sa samo o seba stará) Zatiaľ čo nacizmus je o tom (Môj rod je najviac a ostatní sú hovna zničiť.) neznášam Nacistov a fašistov preto stojím proti Ukrajinskej Chunte.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
aj tak čo sa týka slovenska urobil tu asi najviac pre pohanstvo
vyzerá ako Pán Brat z vrbovských víťazov
som sa raz ocitla na jeho koncerte, s tým že pred tým som ho nepoznala. bolo fajn, ani extra dobre ani extra zle, ale ďalej som ho (a jeho vedomectvo a tak) neriešila...
zahlasovať neviem, som neutrálna k nemu, možno keby tam bola možnosť "spišiak".. (ktorá tiež hovorí myslím že za všetko)
btw na sibíri nemáš žrecov ale šamanov a je to kus niečo iné ako slovanské pohanstvo.... oslavu slnovratu praktizuje dobre a to je jediný obrad čo robí
lol