caute.... chcem Vas upozornit na stranku www.lacneparfemy.websnadno.cz najdete tam znackove parfemy za par supov, co najdete v butiku inak za 1500 - 4000.- sk Fakt sa oplatia. A tiez je tam moznost spoluprace s firmou.... A nakoniec dodavam, ze je t
to si vedla moja mila.... riedene vodou si asi kupujes u ciganov, alebo v priore, alebo v novinovom stanku pravda????? vsak ale po case prides na to, ake mame kvalitne parfemy... vela ludi sa uz o tom presvedcilo... inak by nasa firma nemala v 20 krajinach sveta obrat mesacne okolo 62 milionov.... ale oki... tvoj nazor
Mesacny obrat 68 milionov, pobocky v 20 krajinach a nemate 600 korun rocne za kupu vlastnej internetovej domeny a dalsich 100 korun mesacne na webhosting? Tomu sa hovori serioznost.
Tie polske znackove napodobeniny parfemov poznam, kseftuje s tym kadekto. Vecne tu otravuju po kancelariach nejake tetusky s ponukou. (a su to PRESNE tieto tu inzerovane parfemy)
Minule som jednu nechal, nech sa vykeca o tom, ake su dokonale napodobnene a vytiahol som zo suflika original, nech si privonia. Sama uznala, ze je to ina vona.
A mimochodom branko: Inzeraty na inzertnych portaloch si davaj kolko chces, ale s tym spamovanim vsetkych diskusnych for, na ktore narazis, by si uz mohol prestat
A mimochdom: na stranke pises, ze vyroba esencie k vonavke stoji 40 korun, tak preco predavate flakon toho plagiatu znacky Federico Mahora za 400???
Ale aby som bol aj zhovievavy a nekazil ti ten MLM marketing, do ktoreho si uz vrazil peniaze za nakup vzorkovnika voni: predavas to lacnejsie ako to ponuka hlavny predajca parfumyfm.sk
Axelsvk preco si myslis ze je to hlavny predajca????? chi je to radovy clovek ako vsetci ostatny.... a preco ponukame parfemy za 380 sk, ked stoji vyroba len 40 sk. Preto ich predavame za drahsie, lebo plus rataj flakon, a plus ludi, ktory su do celeho biznisu zapleteny, tym myslim , ze niekto musi byt aj pri vyrobe, dalsi musi byt v skladoch, dalsi ludia musia byt v centrale a atd....
Branko, Branko tak isto mám skúsenosti s tými akože originálnymi vôňami od FM a DROMU. Je to sit presne taký istý ako predávajú romovia na tesco parkovisku za 9€ s rozdielom, že tam ten parfém je aspoň v podobnom flakóne ako originál. Baby minule som sa nudila v práci :o) a po dlhšom prieskume je môj tip na najlacnejšie originálne parfémy www.najlacnejsiparfem.sk. Kupovala som tam už asi 5x a zatiaľ najlepšie ceny a služby.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Tie polske znackove napodobeniny parfemov poznam, kseftuje s tym kadekto. Vecne tu otravuju po kancelariach nejake tetusky s ponukou. (a su to PRESNE tieto tu inzerovane parfemy)
Minule som jednu nechal, nech sa vykeca o tom, ake su dokonale napodobnene a vytiahol som zo suflika original, nech si privonia. Sama uznala, ze je to ina vona.
A mimochdom: na stranke pises, ze vyroba esencie k vonavke stoji 40 korun, tak preco predavate flakon toho plagiatu znacky Federico Mahora za 400???