Čaute birdzaci, kde v BB alebo okolí by ste mi odporučili strojček na zuby za prijateľnú cenu? Ja viem že ide aj o kvalitu a tak, ale moja rodina veľa peňazí nemá tak by ste mi mohli odporučiť niečo za ok cenu .. ešte mám 17 tak časť pôjde aj z poisťovne
Nemyslím si, že ti niekto poradí, ak už pred tým nikto nevedel. Neviem, ako to chodí, ale nemyslím si, že sa ceny výrazne líšia a že nájdeš niečo vyslovene "lacné". Skús pohľadať na internete podľa recenzií alebo tak...
A hlavne to stihni pred 18 rokmi, inak to bude o dosť drahšie...
Aj ja ho budem mať, aj keď mám 27 rokov ...ževraj je to nejaký priesvitný, čo budem mať ..netuším však presne, to iba mama také dohady započula od zubára, lebo ju zaujímalo tiež toto.. ...no nech už budem vyzerať akokoľvek, tak je mi to jedno a robím to len pre seba ...babu nemám, takže ma ani nemá čo opúšťať a nebude mi to ľúto
@kerrang taktiež si ten priesvitný hocikedy môžeš vybrať a nasadiť naspäť (ak teda myslíš invisalign) a prečo by ťa mal niekto opúšťať kvôli strojčeku?
@michelleee dakujem za radu, ale väčšina zubarov nema na internete cenník, preto sa pytam tu a telefonicky mi to len tak nepovedia, lebo kazdy by chcel aby som prišla najskôr do ambulancie
@kikusskaaaa ja nemyslím, v skutočnosti máš o tom viac znalostí ty ...však ja ani neviem, že sa tak volá popravde ...tak si ma aspoň viac poučila, že sa dá aj vybrať a nasadiť, díky ...srandujem, snáď neexistuje taká povrchná ženská, že by opúšťala za toto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
A hlavne to stihni pred 18 rokmi, inak to bude o dosť drahšie...