Povacsinou preto, ze su sebavedome. Ono nejde az tak o to ci ma baba idealnu postavu plno tych "kurviciek" ju nema, ale su sebavedome a samy sebou, vedia ze su pekne aj ked nie dokonale a osobne sa mi take baby pacia najviac, take co si veria (v ramci mieri) a su same sebou a nie ze hladia do kuta, su kdesi schovane a stale depkuju ze toto a tamto... Take baby aj ked su pekne atd clovek lahko prehliadne. Tot moj nazor.
A aby som nezabudol, nech mi nikto nehovori, ze ked bol v barem na diskoteke atp ze sa nikdy neohliadol za takymi babami, popriapde sa k nim nesnazil aspon an chvilku votriet a zatancovat si a uz vobec nikomu neverim ze si nikdy nepovedal ze tak takuto frajerku (vyzorovo) by chcel
jj mne sa pacia lahke 14-16 rocne lebo su vacsinou pekne a je ich vela...starsie baby su vacsinou zadane alebo nic nechcu tak za to som na take mlade....
15./16....pekne sice.ale zjavne asi nepoznate posledny druh - normalna baba,co je sice zadana ale pride sa tam zabavit a vyjasit sa s kamaradmi,ktorych dlho nevidela.mm?
a mimochodom pipka a party-girl si myslim,ze je to istee, obidve chcu byt silno spolocenske,aj nasilu a jedinym ich problemom je jak sa zmalovat
I ked som si precital vsetko doteraz som nepochopil vyraz lahke zeny/baby. lahke ako frizura? Cize vaha? Alebo lahke ako take, ktore sa vyspia s kazdym?
@21 normalne baby su normalne baby a nie lahke. kedze autorka je urcite normalna baba a trapia ju veci typu, lahke zeny.
Mne osobne sa pacia obycajne zeny, ktore nie su namachlene ako daka kleopatra alebo ja este neviem co ine.
@16 pocuj co sa ti nepaci na 3 type? Sak su to holky co sa nechcu viazat ale uzit si chcu... pokial sa ani ty nechces viazat a len si uzit tak to je predsa ideal nie? Nepoviem keby podjebavali priatela ale sak ked si chcu uzivat tak nech si uzivaju... I dont care A ten 3 a 4 typ je vlastne jeden a ten isty nie? (ci je tam nejaky rozdiel???)
S typom 5 suhlasim, ale to je na skodu tej baby, ze sa necha tak lahko zmanipulovat a casom mozno z toho vyrastie
@21 tie nepatria do kategorie lahke, cize nemozu mat vlastnu podkategoriu v kategorii lahke (uf aky odborny slovnik som dal
@23 no ale tretim typom som myslel take pod 18...vacsinou tie 14-stky a 4. typ su take nad 18 ktore dobre vedia co robia ...jasne ze je to v pohode ale ked to robia take mlade je to z jebnutosti
neznasam tie disko picky co chodia do mesta v piatok sa vytrast na parket nadrbu sa a vesaju sa po vsetkom co aj nevidia.. ja tuto kulturu nechapem a robi sa mi z nej zle.. takze resultat.. lahke zeny neznasam.. nepacia sa mi
jasne ze sa im pacia slapky u nich maju chalani istotu ze sa s nimi vyspia a o to im predsa ide ale najde sa aj par vynimiek ktorym sa nepacia ale takych je malo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
AK myslis lahke vahou, tak asi preto, ze to menej boli ked stupi chalanovi na hohu?
ale nie som chalan takze som mozno na omyle
@4 tie lahke su vacsinou nesebavedome pipky co sa snazia to sebavedomie ziskat tym, ze si uziju s kazdym..
no pritom kazdy moze mat ich..
1. klasicke prostitutky
2. prilezitostne prostitutky
3. ozrate kurvicky, ktore nechcu frajerov a jebavaju s kamosmi
4. starsie dievcata, ktore sa nechcu viazat a chcu si uzivat
5. naivne picky, ktore sa po tyzdni chodenia vyspia s chalanom lebo si mylsia ze ho miluju a ked dostanu kopacky opakuje sa to znovu
osobe neznasma typy 3. a 5. aj ked raz som mal nieco s typom 3. ale to je uz minulost...dufam ze som trafil vsetky typy
a mimochodom pipka a party-girl si myslim,ze je to istee, obidve chcu byt silno spolocenske,aj nasilu a jedinym ich problemom je jak sa zmalovat
@21 normalne baby su normalne baby a nie lahke. kedze autorka je urcite normalna baba a trapia ju veci typu, lahke zeny.
Mne osobne sa pacia obycajne zeny, ktore nie su namachlene ako daka kleopatra alebo ja este neviem co ine.
S typom 5 suhlasim, ale to je na skodu tej baby, ze sa necha tak lahko zmanipulovat a casom mozno z toho vyrastie
@21 tie nepatria do kategorie lahke, cize nemozu mat vlastnu podkategoriu v kategorii lahke (uf aky odborny slovnik som dal