Priesvitny a mal by bygt regeneracny alebo posilnujuci. A lakujem si iba pravu ruku (ano, pride mi to uplne normalne..). A na znacke nezalezi, aj tak sa to vsetko velmi skoro odere
priesvitný...to kradnem mame Mavalu a potom béžový (teda konkrétne cappucino sa volá ten odtieň), červený, bordový, tmavomodrý. Z leta mám taký ten mentolkový, ružový. Značka asi väčšinou Gosh, Maybelline, Avon.
ale tak ja si lakujem nechty raz za mesiac čiže aj keď si nejaký lak kúpim tak sa stane že kým ho otvorím, už je suchý
Priesvitný je najlepší. A ked´ už farby, tak modrofialový od Miss Sporty, čiernočierny S-he, alebo bordový od Essence...A pre zvláštne spoločenksé príležitosti francúzsku manikúru
@wladqa Ja som sice lavacka, ale nie je to len preto. Pride mi proste skoda minat drahy lak na obe ruky, ked potrebujem specialnu vyzivu iba pre polovicu
vsteky mozne netradicne farby okrem ciernej, fuchsiovej a kanarikovo zltej a znacky pouzivam najcastejsie catrice cosmetics, essence a potom este sem tam s-he stylezone, alebo pupa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
A je jedno, aká značka. Momentálne mám na ruke nejakú miss sporty.
žuvačkovo-ružovo-fialový astor (? neviem presne)
a kovovomodrý miss sporty (ale ten odtieň mi už prestali vyrábať)
Prvá ide priesvitná vrstva nejakej vyživujúcej blbosti, potom hocijaká krikľavá farba a znova vyživujúca prkotina.
bielo-krémovú - she
ale tak ja si lakujem nechty raz za mesiac čiže aj keď si nejaký lak kúpim tak sa stane že kým ho otvorím, už je suchý
Takže takú domácku francúzku manikúru mám najradšej
A používam väčšinou len priesvitný, aj keď teraz mám červený
a buď modré alebo každý necht inej farby
Značka: SISI alebo Miss sporty..