Velmi dobra kozmetika na ruky a nohy je kozmetika OPI su to drahe vyrobky. Ale mam ich odskusane ze ja by som ich hodnotil este vysie lebo maju 100% ucinok na to na co je produkt zamerany. Ja pouzivam od nich vyrobky na kozticku okolo nechtov ked sa lupu alebo su suche. No po pouzity toho pripravku vidite po niekolkych minutach raznu zmenu. No neni to iba docasna pomoc ale na tom je to dobre ze to aj lieci a posilnuje pokozku okolo nechtov je to urcite pekne ked mame nechty pekne upravene ale je o nicom ked kozcicka okolo nechtov je nahovno. Niekomu sa to mozno paci no mne osobne nie. Treba sa viac pozriet aj na ruky lebo to je nasa vizitka. Predsa su ruky velmi dolezite. A zalezi na nas ako sa k tomu postavime bud vyriesime problem alebo to nechame tak a potom budeme plakat ked bude neskoro.
No ale to bol iba moj nazor. Sak kazdy robime to co chceme ja som to chcel napisat tak som to napisal. 100 ludi 100 chuti potom je to viac zaujimavejsie ako iba jedna chut
ja som si niekedy stále okusovala nechty,a stále sa aj lámali, potom som s tým prestala, a začala ich pravidelne lakovat s lakom na nechty a odvtedy mam pokoj,,skoro vobec sa nelamu,,vyskusaj
Ahoj, podľa mňa pomôže priesvitný spevňujúci lak na nechty, a ešte záleží ako sa lámu. Mne sa kedysi zlomili len vtedy, keď som mala veľmi dlhé nechty a hrala som napríklad volejbal. Teraz mávam kratšie nechty a nelámu sa ani bez laku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
No ale to bol iba moj nazor. Sak kazdy robime to co chceme ja som to chcel napisat tak som to napisal. 100 ludi 100 chuti potom je to viac zaujimavejsie ako iba jedna chut
mne narastú trošku a potom sa hneď zlomia
takže bohužiaľ ja som asi posledná,čo ti môže dať radu