@tryptaminedream parada vďaka, niečo skúsim ... fest by som chcel Generals zahrať, alee nejde to už spustiť, neviem, či kvôli tomu, že windows 10 či čo
@boolean tak že sa pripoji viacero PC na jednu wifi sieť, kde môžeš potom všetko zdieľať a tak ... niektoré hry sa tak dajú hrať. Neviem ako nové, ale my sme tak ešte za starých čias hrávali battlefield 1942, medal of honor, Call of Duty, alebo nejake strategie ako starcraft, generals, warcraft.
@neverendingsmile dal som si tú námahu a wikipedia mi povedala, že to čo chceš ty je online... aby si bol online nemusíš byť pripojený na internet... » cs.wikipedia.org/wiki/On-line_a_... @torpedo08 .. tak primiešať trochu soli do sladkého jedla je v pohode ... ale ty vieš o čom hovorim.. to bola nízkorozpočtová metafora..
@boolean ... ta buď si zle hľadal, alebo som sa zle vyjadriln. Ide o to, že net ti treba, aby si sa mohol spojiť s ostatnými, ale na to hranie hier ti netreba ísť na internet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ešte som neochutnal slaný med... možno nerozumiem tak ma niekto vyveďte z omylu...
2. Call of Duty 2
3. Call of Duty 4: Modern Warfare
4. Left 4 Dead 2 + patch
5. Split Second
6. Portal 2
7. Swat 4
8. Counter Strike 1.6
7. Race driver GRID
8. Battlefield 2
9. Team Fortress 2
10. Starcraft 1
11. FlatOut 2
» cs.wikipedia.org/wiki/On-line_a_...
@torpedo08 .. tak primiešať trochu soli do sladkého jedla je v pohode ... ale ty vieš o čom hovorim.. to bola nízkorozpočtová metafora..