No..ehm..mám menší problemík ako sa rozísť s xlapcom aby netrpel? Je to weľmi zložité, ale tak asi začnem od začiatku..myslím, že to bude najlepšie...spoznali sme sa cez moju kamošku a wlastne cez jej xalan...on bol kamoš nikinho xalana..a nika je m
preto MLČ !! nech ti nikto do života neskáče! pošli ich do piče, tých čo do teba hučia, nemyslím teda jeho , ale hlavne jeho brata a ostatných, tí s tým nič nemajú a rázne im to daj na javo !
ked ta tak velmi lubi ako tu pises...tak to pochopi ze ked ho mas tak rada nedokazes "zit" takto na dialku..ak ta ma rad tak pochopi ze je to pre teba tazke..ale nechapem preco sa davas ovplyvnit inymi ludmi....resp jeho kamosmi..atd...ked nieco cem tak nepocuam ostatnyx!!! ale seba!!!...tak co vlastne chces???...porozmyslaj...a ked sa chces rozist ako tu spominas sprav to!! s mierou ale sprav!!!...ty predsa nemozes za to ze on ma z toho depky..to mava kazdy
teny555 ehm...myslím, že mlčanie nie je práve najlepší spôsob rozchodu, ale v pohode
minora...dobre už nebudem take písať budem písať pekné spísovne aaale on to nepochopí, ja som mu to tak vysvetlila aj normálne, ale to nepochopil.....
orfea2..dobre už nebudem..aa čo je to podľa mňa láska?...tak v prvom rade asi nie niečo cez 120km...možno si niečo také zažila možno nie, ale to neni pre mňa mať taký vzťah čo sem on chodí len na niektoré víkendy....a kto vie či on tam niekde v BA nemá ďalšiu holku...a taak, ale tak ďakujem vám všetkým za radu ja sa nejak pokusím..a uvidím ešte raz ďakujem
máš to tažké....ale ked to proste nechceš tak sa nenechaj všetkými ovplivnovat ..lebo oni....je to predsa tvoj život ....a tvoje rozhodnutie .....na tvojom mieste s tvojím pohladom na danú vec by to urobili aj oni ....maj ich na salame ...a ešte som si všimla že si tu hodila že čo ak on nemá v BA nejakú inú holku ....no ...ked niekedy budete spolu ..tak si sním sadni a hod dlhý rozhovor ...a nedaj sa odbit svojím rozhodnutím ..proste si za tým stoj .....a aj som si všimla že si písala že si to už skúšala ...a on furt nedokáže pochopit ...tak nejako si to dobre premysli ako mu to povieš atd už dopredu ....neviem čo tu viac také napísat ..alebo ako ti lepšie pomoct ...zažila som niečo podobné no ako že chalan nedokázal pochopit ....a aj po rozchode ešte nejaký čas dobiedzal ...ale počase ho to prešlo ...tak si myslím že aj toho tvojho to prejde proste si zvykne že už nieste spolu ...ho to prestane bavit ..lebo zistí že fakt chce niečo nemožné a ostatný to počase tiež prestanú riešit .... ´´prajem silné nervi na také´´
ked je to normalny chalan tak pochopi ze s nim nechces uz byt a nebude trpiet .. tak mu to normalne povedz ze uz to proste nejde .. a ked to nepochopi , tak mu to povedz normalne ze uz ho nechces .. a ked ani to nepochopi tak je to retard
peppe normálne mu to povec myslím, že martin to pochopí..nevyzerá byť taký nechapavý...a keď to nepochopí tak mu povec to o čom sme si písalí ..šak ty vieš..heh
skeletonka29 díík moja no a teraz k veci..keď si to zažila tak potom asi vieš aké to je no pokusím sa mu to vysvetliť..hádam pochopí a ak nie..tak proste nebudem ho rieešiť ale fakt dík
som voľná ááááá neviem ako to zobral lebo som mu to písala...ale myslím, že v pohode kedže ma na skype status: "a je to v pici... " takže je mi ukradnutý a teraz už len jedna vec ..teším sa jak mi budú písať ..ale aj oni sú mi ukradnutý ááááá a bolo by úplne ideálne keby ho aspom mesiac nevidím
No ja ti poviem jedno niekedy je dobre aj zaklamat ja klamem iba vtom pripade aby som neranila chalana aj ked spravne by sme mali byt urpimny a povedat to co citime vtej chvili,,,trebalo by sa snim stretnuut a porozpravat sa snim medzi 4ocami ...uvydis ked si to snim vydiskutujes bude dobre a odlahne sa ti..ver mi....a ked bude normalny tak to pochopi ,,,,proste ja tiez nemam rada vztahy na dialku lebo potom trpim ja aj ta dotycna osoba,,,no je mi to luto co sa stalo je to smutne ak sa dvaja maju radi a nemozu byt spolu tak castejsie ...ale vravi sa ze ak je to prava laska tak vydrzi....ja som tiez mala vztah taky ze byval odomna dost daleko stretavaly sme sa ale iba raz za cas a dalo yb sa povedat ze to skoro ani vztah nebol mala som ho rada a moc tak som si priala aby sme boli spolu kazdy dnik ale nedalo sa ....a nic ine mi neostavalo len sa snim roziist,,,proste ten vztah nemal zmysel a mozno ani buducnost....a ked sme sa rozisli nebolo to lahke ani premna ani pre neho obydvaja sme to museli rozdychat....co uz ...mali sme sa radi ale najlepsie riesenie bolo to ze sa rozideme ...a teraz sme velmy dobry kamarati uz si piseme iba na pokeci a nestretavame sa no stretneme sa ale raz za cas musel sa stym zzmierit on aj ja bolo to tazke ale co uz....a vratim sa k ich kamaratom ich si nevsimaj vobec viem nieje to prijemne pocuvat tie ich dristy ale oni nech ta netrapia oni sa nemaju co starat doteba alebo donho lebo to si musite vyriesit iba vy dvaja a nie oni zavas....ja ti drzim palceky aby si si to snim vyjasnila a odvahu moja nehambi sa neboj sa len smelo dotoho povec mu co si myslis pa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
no takze k teme.tak mu to vysvetli tak ako si to teraz vysvetlila tu
a jemu to o nejaky cas hadam tiez dojde..neboj, prezije
aa pise sa CH a V. x a w je fuj
minora...dobre už nebudem take písať budem písať pekné spísovne aaale on to nepochopí, ja som mu to tak vysvetlila aj normálne, ale to nepochopil.....
orfea2..dobre už nebudem..aa čo je to podľa mňa láska?...tak v prvom rade asi nie niečo cez 120km...možno si niečo také zažila možno nie, ale to neni pre mňa mať taký vzťah čo sem on chodí len na niektoré víkendy....a kto vie či on tam niekde v BA nemá ďalšiu holku...a taak, ale tak ďakujem vám všetkým za radu ja sa nejak pokusím..a uvidím ešte raz ďakujem