na láske sa mi páči, že má veľa foriem. napríklad taká láska k termoponožkám. alebo k hrebeňu. ja napríklad milujem svoj hrebeň. nenašla som ešte iný ako môj, ktorý by mi vyhovoval. seriously.
Pre mna všetko.....láska sa nedá definovať pretože aj srdce je len sval a to čo v nom cítime keď pri niekom sme a nazývame to láska....no dalo by sa o tom polemyzovať
veď ale láska je súčasťou každého.. už od narodenia.. rodičia ti ju dávajú.. ty sa ju učíš prijímať ale aj dávať.... treba ľúbiť všetko a všetkých pretože ak sa na všetko pôjde s láskou tak človek nemôže prehrať..
@diangel Neverím vlastným dioptriám. Použila si štyri otrepané frázy, ktoré nesúvisia ani spolu, ani s témou, dokopy si tým nič nepovedala a ešte by si chcela polemizovať, či dokonca polemyzovať.
Názor som v príspevku nenašla, takže proti nemu sa nevyjadrím, ale toto bol jeden z najidiotskejších príspevkov, čo som tu za posledné dni videla.Sorry.
@22@23 dievča sa len nevie poriadne vyjadriť zabime ju...myslím že som celkom pochopila čo tým chcela povedať...a kvôli tomu by som jej príspevok nenazvala idiotským
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
bez nej sú ľudia zatrpknutí...
a teraz nehovorím len o láske k človeku,ale aj láske k domovu či prírode...
@8 a @16 Čo fetujete?
@14 Určite dá, nájdi si na to nejaké chemické vzorce a máš to. Hovadina. Navyše to, čo som napísala ja, je totálne výstižné!
Názor som v príspevku nenašla, takže proti nemu sa nevyjadrím, ale toto bol jeden z najidiotskejších príspevkov, čo som tu za posledné dni videla.Sorry.
Lúštim krížovku a vžy v nej prečiarknem slovo láska.
Prečo? Lebo ňou sa všetko začína a ja začiatky nenávidím lebo viem že raz bude koniec.
Toto je môj názor.