@tishqa2611 - myslíš také tie "motýliky"?? ako to ľudia nazývajú..áno aj to niekedy cítim aj keď už menej často..no myslím, že toto nie je až taký znak toho, že to nie je zvyk..či áno??
@neonay - tak to by som mohla niečo vymyslieť ale v poslednej dobe sme moc ani spolu neboli...môžu byť tie pocity spôsobené tým? a @marttina - ja v srdiečku cítim, že ho ľúbim..no niekedy mám taký zvláštny pocit
@neonay - teda aspoň ja si to myslím..(že je mnou moc istý) a tiež neviem ako si mám poradiť nechodíme spolu von ale mám pocit ako keby som mu ani nechýbala..
@enajka...no ehm, taketo nieco som uz zazila...a skoncilo to..ako nechcem, mozno u vas sa to moze dat este vsetko do poriadku..ked sa nehadate, alebo nemate nejake vacsie problemy
tak to ci je medzi dvoma ludmi laska, zvyk alebo zavislost je niekedy dost tazko rozoznat....ale kazdopadne ked je uz clovek na tom druhom zavisly,to nie je normalne.... tam uz niekedy koncia hranice....
@neonay - a u vás toskončilo len kvôli tomuto?? tak my sme mali teraz nejaké problémy ktoré sme ale vyriešili..takže neviem..asi fakt bude najlepšia komunikácia @dezazvychodu - ak môžem takú otázku ako presne sa prejavuje závyslosť na druhom človeku??
mne sa to už stalooo.. bola som s tým chalanom rok a keď som s ním bola nudila som sa, už ma vôbec tak nepriťahoval.. a potom sa mi to nedalo ukončiť.. stále ma priňom niečo držalo.. no potom som zistila že to nieje láska.. len ten zvyk že keď som s ním nebola chýbal mi
no ja si myslim ze mam nadherny vztah...sme spolu uz skoro 7 mesiacov..je to trochu zvyk, ale vzdy sa mame navzajom cim potesit a vzdy sa prekvapujeme nejakymi malickostami. to ma tesi. ze to nie je stereotyp. poznam par (moj brat)-su spolu 2,5 roka...von uz ani velmi nechodia...on chce ostat doma aspon raz si kuknut tv a ona by najradsej chodila von sa predvadzat pred inymi chalanmi. s ktorymi aj tak najcastejsie skonci. a kedze sa on nechce hadat, on povie:dobre, tak ideme von. takto to ja mat nechcem !
som rada, ze to je tak ,ako to je. vzdy vieme najst nejaky ten kompromis. a casto si hovorime,ze sa lubime. casto sa objimame a bozkavame. ked sa vidame niekedy menej casto, o to viac sa na seba tesime. takto sa nas vztah nikdy nestane zvykom.
poznám aj takých, či takého, čo sa zo zvyku, či skôr z pýchy nechce vzdať zabehnutého, použil všetky prostriedky -od vyhrážok, prozieb, intríg, urážok - a vyšlo mu to. No hold, niekto sa nevie vzdať. Chudák! (nepíšem o sebe)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ak ste dlhšie od seba a strašne si chýbate, asi je to láska. To, že ten vzťah už nie je taký vzrušujúci ako na začiatku, je úplne normálne.
Ak máte pocit že vzťah dlhodobo stagnuje, možno je čas urobiť ďalší krok...
som rada, ze to je tak ,ako to je. vzdy vieme najst nejaky ten kompromis. a casto si hovorime,ze sa lubime. casto sa objimame a bozkavame. ked sa vidame niekedy menej casto, o to viac sa na seba tesime. takto sa nas vztah nikdy nestane zvykom.