Zažili ste už ten prípad, že ste sa zamilovali do určitej osoby, ale vôbec ste v tej súvislosti a ani neskôr nepomysleli na fyzickú žiadostivosť po tej osobe? Cítite sa v jej blízkosti šťastní a viete, že ju milujete, ale na druhej strane vás možno po sex
pri zaciatku, ale pritahoval ma. len som mala pocit, ze nemam nanho narok a nezasluzim si ho. teda som bola spokojna a stastna aj za spolocnu konverzaciu a vo viac som si ani netrufala dufat.
jo ... zazila a rozisla som sa s nim ... ako fakt bolo mi s nim fajn a po tejto stranke som si s nim nic nevedela predstavit ... tak udrziavat takyto vztah by bolo podla mna dost zbytocne
Zamilovanost a nadrzanost su dve odlisne emocie. Vacsinou sa spoja do jednej a navzajom sa znasobia. Za lasku moze hormon serotonin a za sex testosteron. Serotonin znizuje chut na sex a zvysuje empatiu takze ak si velmi zamilovany a este ste sa nebozkavali ani ste sa nejak fyzicky neriesili tak na sex ani nepomyslis. Akonahle si date french kiss tak si vymenite telesne stavy ty ju nadopujes svojim testosteronom (uvolnuje sa cez sliny) ona bude vlhka a tebe stvrdne.
zazila som to ked som s niekym bola uz dlhsie a prosto neviem cim sa to zmenilo ci mam teraz len take obdobie lebo chut na fyzicky kontakt mam ale nie s tou osobou kt mam rada :ehm: uz nejakeho pol roka
Raz. Jeden kamarát. Bol úžasný. Nedalo sa ho nemilovat. Ale lubila som ho tak inak. Svojským spôsobom. Jediné čo som s ním kedy chcela bolo pobozkat ho. Ale nikdy sa to nestalo. No zboznovala som jeho objatia. A teraz je mŕtvy a to je vec s ktorou sa nikdy nezmierim. Mal najlepšie srdce na svete!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ja by som povedala, že tá potreba fyzického kontaktu odlišuje kamarátstvo od lásky.
ale na druhej strane mam vela kamaratov, ktori ma v tomto smere pritahuju ... tak to tak celkom neplati by som povedala
tak súdim podľa seba, s človekom, ktorý ma priťahuje, by som nemohla byť len kamarátka. to sa nedá proste
no veď to je samozrejmé, ale tak má to určitú náväznosť a proste v zásade to vylučuje, čo chlapec napísal v úvodnom príspevku (z mojej strany)