mne to pripada ako docasne riesenie ked neexiistuje sposob to povedat nahlas. Ale ked sa clovek konecne stretne s tym s kym "randil" na nete, bud naozaj sa chyti, alebo proste si uvedomi ze to nie je laska.No ja som mala tu dobru stranu mince. zamilovala som sa naozaj do toho skym som randila na nete. nie je to blbost, len... neviem ako to vyjadrit.
Beriem ze internet je jeden z tych modernejsich sposobov ako sa spoznat, ale castokrat je to ine ako hladat partnera cez vas pojebany pokec... Castokrat je to len nahoda...
Ak je to také že "zoznámili sme sa cez internet, cez internet si píšeme, nikdy sme sa naživo nevideli ale milujeme sa" - toto je blbosť.
Ale ak to je "zoznámili sme sa cez internet, stretávame sa reálne a milujeme sa" prípadne "stretávame sa aj reálne, ale bývame od seba ďaleko takže väčšina komunikácie je cez internet"- to beriem, prečo nie?
Pointa je - ak sa tí dvaja stretávajú aj reálne, tak môže, ale ak sa poznajú len cez internet alebo sa videli len raz-dvakrát, tak je to blbosť...
@Millie neviem, čo sa na tom nedá chápať... na nete máš neporovnateľne väčší výber, kde už len vďaka tomu máš tisíckrát väčšiu šancu nájsť "toho svojho"... nehovoriac o tom, že si o dotyčnej osobe môžeš pomerne rýchlo a efektívne overiť veci, ktoré z pohľadu v reále nevyčítaš...
@Millie ty si nejaka mudra, teda chcel by som sa s tebou stretnut nazivo a to by som sa isiel pozriet na to, ako ty vies komunikovat ty 14-rocny zasran
ehm tak ja som asi zle pochopil otazku... laska cez internet je teda len platonicka? taka ziadna? ze ziadne stretnutie? tak by som mal zmenit moje hlasovanie ja som to myslel totiz tak ze s holkou sme sa spoznali na internete... a sme spolu happy... ale ak je to len nieco take virtualne tak je to blbost... asi ako sex cez telefon. kto vymysla take kraviny?
ak ste sa v živote nestretli, vaša komunikácia je len virtuálna to láska nemože byt aj ked si to možno v tom čase myslíš, neskor zistíš, že to je hovadina
no ak sa aj normálne stretávate, len ste sa spoznali na nete alebo ste od seba daleko a prevažuje virtuálna komunikácia tu sa už dá hovorit o láske
a nemyslím si, že niekto nevie komunikovat v reálnom živote ak si nájde partnera cez net... ono to závisí od okolností
jasne ze moze...ale ak sa tí dvaj nestretnu tak to nema nejaky vacsi zmysel...a kedd sa sa uz stretnu je otazne ako to dopadne....
ja som z LC a priatelka byva pri PO...pol roka sme si pisali..potom sme sa dali dokopy a az po polroku sme sa stretli a stravili spolu cely den a bolo naozaj uzasne...o tyzden idem za nou znova a uz sa neviem dockat
ja som sa s mojim priateľom spoznala cez internet..a už sme spolu dlho..bola to úplná náhoda, lebo on mal so mnou toľko toho spoločného a ani sme o tom vôbec nevedeli a bývali sme pár krokov od seba a dnes už žijeme spolu on chodil s mojou o 7rokov strašou sestrou na ZŠ a ja som to ôbec netušila, raz mi moja druhá o 8rokov strašia sestra rozprávala jednu vtipnú historku čo zažila ona,jej priate+ a jej priateľa kamarát a ten kamarát a zároveň tá hlavná postava tej historky bol môj priateľ spoznali sme sa cez net, najskôr sme si len písali a potom raz sme sa aj stretli a hneď sme si padli do oka,on večný romantik ešte aj dnes mi na naše rande priniesol ružu čím ma očaril a ja jeho tým, že som bola strašne ukecaná, ale to je aj on verím tomu, že čovek môže stretnúť svoju lásku aj cez internet, ale neverím na lásku, ktorá je sprostredkovaná len cez internet..bez stretávania sa ľudí..
@Eraser Neporovnateľný väčší výber idiotov, ktorí sa zmôžu len ku zoznamovaniu cez internet? :p No, hej ak si rovnaký ako oni tam máš určite najväčšiu šancu nájsť si tam "toho svojho". Myslím, že si tak ani nemáš čo overovať, lebo každý o sebe na nete väčšinou píše bludy.
a ako vzdy som sa smial ked si kamos nejaky nasiel nejaku kocku cez net lebo som si myslel ze je to blud, ale sam som tomu raz prepadol, stretavali sme sa a jednoducho to prislo, hmm asi tak
mam prekvitajuci vztah LEN cez internet, lubime sa cistou laskou, nikdy sme sa nevideli a ani o sebe toho vela nevieme.... ale sme stastni. vsak, @hnisavica ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
104 komentov
Beriem ze internet je jeden z tych modernejsich sposobov ako sa spoznat, ale castokrat je to ine ako hladat partnera cez vas pojebany pokec... Castokrat je to len nahoda...
Ak je to také že "zoznámili sme sa cez internet, cez internet si píšeme, nikdy sme sa naživo nevideli ale milujeme sa" - toto je blbosť.
Ale ak to je "zoznámili sme sa cez internet, stretávame sa reálne a milujeme sa" prípadne "stretávame sa aj reálne, ale bývame od seba ďaleko takže väčšina komunikácie je cez internet"- to beriem, prečo nie?
Pointa je - ak sa tí dvaja stretávajú aj reálne, tak môže, ale ak sa poznajú len cez internet alebo sa videli len raz-dvakrát, tak je to blbosť...
ak ste sa v živote nestretli, vaša komunikácia je len virtuálna to láska nemože byt aj ked si to možno v tom čase myslíš, neskor zistíš, že to je hovadina
no ak sa aj normálne stretávate, len ste sa spoznali na nete alebo ste od seba daleko a prevažuje virtuálna komunikácia tu sa už dá hovorit o láske
a nemyslím si, že niekto nevie komunikovat v reálnom živote ak si nájde partnera cez net... ono to závisí od okolností
ja som z LC a priatelka byva pri PO...pol roka sme si pisali..potom sme sa dali dokopy a az po polroku sme sa stretli a stravili spolu cely den a bolo naozaj uzasne...o tyzden idem za nou znova a uz sa neviem dockat
Tí čo žili kedysi v jaskyniach by sa tomu iste divili tak ako mi tým jaskyniarom teraz
j
ale máme vo zvyku klamať sami seba.
ale podľa mňa skôr nie.