podla mna je to uplne normalna vec, spoznas sa rozumies si a mozno je to o to cistejsi vztah pretoze nieej zalozeni na fyzickej krase ale na tom ci si rozumiete myslienkovo... ale malokedy to vydrzi no vynimky sa najdu
bwt.tiez na to neverim, najprv si kazda vypita fotku,a podla toho sa rozhodne ze ci si s niekym popise alebo nie.a nepresvecite ma o opaku ze to tak nie je.
V dnešnej dobe je to už absolútne normálne. Ak sa človek nepohybuje stále v nejakej spoločnosti, nevyhladáva nejaké dôveryhodné akcie kde by mohol svoju "lásku" objaviť, tak to príde vhod..
Každý má však na to iný názor, niekto tomu neverí.
...ja si myslim ze je weeelmi mala pravdepodobnost aby z toho potom bolo nieco vaznejsie..a to z par jednoduchich dvovodov...preto lebo na nete sa ludia mozu pretvarovat a dokonca to nemusi byt ani naschval...to ze na zovnajsku nezalezi je hovadina...sice niekomu na tom zalezi viac niekomu menej...a net nikdy newe nahradit to ked cloveka prvykrat uvidis...proste ta ,,iskricka,,...takze ja si myslim ze romanik v pohode ale nieco vaznejsie asi ne
nepoznám žiaden pár ktorý by sa dal dokopy cez net takže neviem.... ja na také veci neverím..rozhode by som si nehľadala priateľa cez net.. no ako tu už bolo spomenuté keď sa človek "nepohybuje stále v nejakej spoločnosti, nevyhľadáva nejaké dôveryhodné akcie" tak tomu človeku ani nič neostáva...
alebo niekedy to začína nevine len písanie si ako dvaja kamaráti.......za pokus to stojí..nie je čo stratiť...
ja si myslim ze sa to da zamilovat sa do niekoho a aj z toho moze byt dlhy vztah, ale treba aby si medzi sebou rozumeli, lebo ine je pisat nieco na internete a nieco ine nazivo, lebo na nete si clovek dovoli povedat aj to co v skutocnosti nie
Áno, je to reálne.
Ale medzi tým zoznámením sa a vzniknutím páru očakávam aj stretnutia v reáli, inak to zmysel nemá...
A viem o niekoľkých vzťahoch vzniknutých vďaka internetu - sú to šťastné vzťahy a trvajú už nejakú tú chvíľu, ale ani jeden z nich nevznikol spôsobom "hľadám si partnera/partnerku cez internet" Proste si začali písať, začali sa stretávať a sú spolu šťastní a ja im držím palce aby im to vydržalo...
môže to tak fungovať ale myslím si že to je trošku divné, lebo "v budúcnosti" ľudia budú sedieť doma, a budú chodiť s dakým cez net, cez net si objednajú jedlo, ktoré im dovezie robot až do izby, cez net idú na wc atď... blbá technika
jasne ze sa to da...vsak ti niekto padne do oka podla spravania alebo fotky, zistis ze mozno mate vela spolocneho,date si stretko a je to...a ma to rovnaku sancu na prezitie ako kazdy iny vztah
Áno, je to možné. Cez internet sa môžu spoznať ľudia, ktorí by po sebe v reále ani neštekli a môžu riešiť veci, ktoré by sa v reále možno hanbili. Ak sa začnú stretávať a naberie to normálny spád, nevidím dôvod prečo by bol takto nadobudnutý vzťah horší. Jedine ak by sa tí dvaja do seba zabuchli bez toho, aby sa stretli v reále. Ale to už je niečo iné, typické väčšinou pre 13-14 ročné.
noo..mne sa podarilo cez icq najst jedneho chalana...postupom casu sme si zacali veelmi rozumiet ..neskor som zacala chodit na strednu skolu kde zhodou okolnosti chodi aj on...aa stali sa z nas najlepsi kamarati ...aa trva to uz 2,5 roka...taakze cez internet sa daju najst skveli kamarati..a myslim si, ze aj laska...
Mám za sebou už pár takých stretnutí, z ktorých vzišli buď pekné kamarátstva alebo aj niečo viac.. A je jedno ako a kde sa s ľudmi zoznamuješ a stretávaš. Či už v škole, obchode, v meste, knižnici, diskotéke,... alebo na internete.
Niektorí internet ako miesto neberú, ale je to len virtuálna forma namiesto priestoru a ostatné je také isté (ľudia sú aj tam a v dnešnej dobe hlavne tam... závisláci jedni ) Všade sa ti môže stať, že ťa niekto zaujme. A ak po bližšom zoznámení zistíš, že to nie je ono, stačí zbehnúť myšou doprava hore a kliknúť .
Nemám rád keď takéto zoznámenie niekto kritizuje len preto, že jemu to nevyšlo, neverí tomu a podobne.. Odvážnemu šťastie praje..
Treba len skúšať. U každého to "vypáli" inak. Niekomu sa taký spôsob páči kvôli istým veciam, niekomu sa nepáči,.. Sto ľudí, sto chutí..
A aj keď z toho nie je vzťah, dajú sa tak nájsť aspoň skvelé kamarátky (teda aspoň v mojom prípade ) môžem sa pochváliť takými, s ktorými to už "ťahám" dáky ten rok aj kúsok.. A s niektorými som sa už aj stretol a len sa mi potvrdilo, že aj naživo sú také skvelé ako vo virtuále.
Ale zas ja som šťastkár od prírody a tak u niekoho iného sa nemusia vyskytnúť také okolnosti aby našiel takých skvelých ľudí.
PS: Nezabíjajte pavúky, nosia mi štastie ..ak im darujete život, oni vám šťastie.
ja si myslim ze ci sa zoznamis s niekym na internete alebo niekde v podniku/na ulici je to uplne to iste... s mojim priatelom sme sa zoznamili cez internet a za par dni to je rok co sme spolu... je to krasne
cez internet alebo telefon sa hovori lahsie,lebo toho cloveka nevidis a preto ta moze clovek cezinternet lahko oklamat.a laska nemoze vzniknut medz ludmi ktori s vlastne ani nepoznaju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
...najprv si písať, potom sa stretnúť
a mne to zatiaľ vychádza
V dnešnej dobe je to už absolútne normálne. Ak sa človek nepohybuje stále v nejakej spoločnosti, nevyhladáva nejaké dôveryhodné akcie kde by mohol svoju "lásku" objaviť, tak to príde vhod..
Každý má však na to iný názor, niekto tomu neverí.
alebo niekedy to začína nevine len písanie si ako dvaja kamaráti.......za pokus to stojí..nie je čo stratiť...
Ale medzi tým zoznámením sa a vzniknutím páru očakávam aj stretnutia v reáli, inak to zmysel nemá...
A viem o niekoľkých vzťahoch vzniknutých vďaka internetu - sú to šťastné vzťahy a trvajú už nejakú tú chvíľu, ale ani jeden z nich nevznikol spôsobom "hľadám si partnera/partnerku cez internet" Proste si začali písať, začali sa stretávať a sú spolu šťastní a ja im držím palce aby im to vydržalo...
@lachance si si ista?
Niektorí internet ako miesto neberú, ale je to len virtuálna forma namiesto priestoru a ostatné je také isté (ľudia sú aj tam a v dnešnej dobe hlavne tam... závisláci jedni ) Všade sa ti môže stať, že ťa niekto zaujme. A ak po bližšom zoznámení zistíš, že to nie je ono, stačí zbehnúť myšou doprava hore a kliknúť .
Nemám rád keď takéto zoznámenie niekto kritizuje len preto, že jemu to nevyšlo, neverí tomu a podobne.. Odvážnemu šťastie praje..
Treba len skúšať. U každého to "vypáli" inak. Niekomu sa taký spôsob páči kvôli istým veciam, niekomu sa nepáči,.. Sto ľudí, sto chutí..
A aj keď z toho nie je vzťah, dajú sa tak nájsť aspoň skvelé kamarátky (teda aspoň v mojom prípade ) môžem sa pochváliť takými, s ktorými to už "ťahám" dáky ten rok aj kúsok.. A s niektorými som sa už aj stretol a len sa mi potvrdilo, že aj naživo sú také skvelé ako vo virtuále.
Ale zas ja som šťastkár od prírody a tak u niekoho iného sa nemusia vyskytnúť také okolnosti aby našiel takých skvelých ľudí.
PS: Nezabíjajte pavúky, nosia mi štastie ..ak im darujete život, oni vám šťastie.