ano....no nebol to cisto len internet...zacalo to nim....ae je to strasna blbost zalubit sa cez daco taketo...spoznat ano...zalubit je moc....bola som hlupe male decko
no presne ako píše @5zdenuska8 spoznať je jedna vec, zaľúbiť sa druhá...tá prvá je v pohode, ale... ako sa môžeš zamilovať do niekoho s kým si sa v živote nestretol?
Áno zažil a nie raz. Raz to vydržalo takmer 6 rokov, a momentálne to drží rok aj pol a dúfam že to aj vydrží. Sme manželia a čakáme bejby.
Keď ste úprimní na internete ale aj v skutočnosti, tak nie je o čom. Pre mňa bolo vždy jednoduchšie nájsť si dievča čo viem že nie je zadané, ako opalovať opitú pipenku kdesi na diskotéke napr. a potom zistiť, že je tam napr. s frajerom. Je to jedno kde a ako človek spozná partnera, dôležité je či sú si sympatickí a či si rozumejú.
Dajme tomu že zvýšené sympatie cez net môžu byť. Ale láska? Na to by som tú osobu musel najprv osobne spoznať. Ale kedysi som si tiež myslel, že to ide...
uf ..zažila som ..veľakrát ,ale to keď som bola ešte decko také naivnučké ,že ma teraz z toho až srdce bolí ..a ako som dôverovala tým chlapcom ,bože =/ to je hanba ...keď sa na to teraz spätne pozriem ..ale zažila som aj reálne ....stretla som sa z netu s pár chlapcami a stali sa mojimi láskami ...a aj teraz ..som vo vzťahu s chlapcom 4 mesiace ,a spoznali sme sa na nete
s mojou laskou sme sa spoznali cez net asi pred 2 a pol rokmi.. po roku pisania sme sa dali do kopy (zaciatok leta) no po lete to skoncila kvoli dialke (vtedy sme spolu neboli ani raz).. ako som sa neskor dozvedel tak ani za polroka ma neprestala lubit a tak sme sa dali znovu dokopy.. sme spolu uz rok a jasne ze sa stretavame aj ked nie casto ale predsa.. bez toho si to neviem predstavit..
@lucy92 nemyslím ... presne tak som to aj napísal boli ste spolu od pondelku, prešiel jeden týždeň, v utorok si musela ísť ... asi som to mal napísať trošku zrozumiteľnejšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
áno a keď som sa s ním stretla, začala som ho chcieť oveľa viac!
Áno, zažil, budúci týždeň to bude rok, čo sme sa tu spoznali a nemôžem sa sťažovať a nemenil by som :p
Akurát tá diaľka
a k teme, samozrejme, zazila
a bolo to dost také,... odveci
ale tak momentálne jednu prežívam, teda nei je to láska terza už len cez internet
a tri mesiace to funguje
Keď ste úprimní na internete ale aj v skutočnosti, tak nie je o čom. Pre mňa bolo vždy jednoduchšie nájsť si dievča čo viem že nie je zadané, ako opalovať opitú pipenku kdesi na diskotéke napr. a potom zistiť, že je tam napr. s frajerom. Je to jedno kde a ako človek spozná partnera, dôležité je či sú si sympatickí a či si rozumejú.
ale verim, že nieco take može byt..v dnesnej dobe...je net jednou z moznosti ako spoznat cloveka....no ma to svoje nevyhody...
@47 pravda
k téme, áno zažil ... vydržalo nám to 8 mesiacov... problém bol len v tom, že bola z Mexika
s mojou laskou sme sa spoznali cez net asi pred 2 a pol rokmi.. po roku pisania sme sa dali do kopy (zaciatok leta) no po lete to skoncila kvoli dialke (vtedy sme spolu neboli ani raz).. ako som sa neskor dozvedel tak ani za polroka ma neprestala lubit a tak sme sa dali znovu dokopy.. sme spolu uz rok a jasne ze sa stretavame aj ked nie casto ale predsa.. bez toho si to neviem predstavit..