Myslite, ze laska, ktora vznikne cez net.....moze vydrzat????? ja si myslim, ze hej s mojim priatelom sme si najprv pisali na nete a teraz ked sme spolu velmi sa milujeme..... len ma zaujimalo ake mate s tym skusenosti dobre alebo zle.....a ci sa t
aj ja som si nasla.... 60 km odseba, a skoncilo to, ale dufam ze to tebe vydrzi, ak nieje dialka, tak v pohode, ale podla mojho nazoru sa da aj ta prekonat, ak ludia chcu drzim palceky
1. Myslim si, ze moze. Mam kamarata ktory si cez net nasiel prvy vazny vztah a uz su tomu 2 roky a zda sa, ze im to klape a su stastni
Moj osobny nazor je, ze je to buducnost tohto sveta. O x rokov uz sa na nieco take ako "prvy kontakt na zivo" velmi hrat nebude. Vsetci budeme pripojeny do internetu a tak sa aj budeme zoznamovat.
Ci to tak bude spravne, na to nech si odpovie kazdy sam, pretoze to by bola tema inej diskusie
moja prva laska bola laskou cez net .. a priznavam uz nikdy nebudem nikoho tak lubit Ale zial ... happyend to nebol ... ale i tak to bol nadherny rok A jednoznacne... treba to zazit no verim ze to moze vyjst
ja som si nasla lasku cez net..je tomu 9 mesiacow a setko klape uplne super a myslim ze to ma nieco do seba..leboo som toho chalana dlho videla len na fotkach ale poznala som ho strasne dobre a zalubila som sa do nho (aj od do mna nastastie aa ked sme sa stretli nebolo to len o tom ako vyzerame ci sa jeden druhemu pacime ale bola to uz proste laska cize sme jeden pre druheho ti najkrajsi ludia na svete v dnesnom svete si velmi ludia zakladaju na vyzore a preto taketo vztahy zalozene len na fyzickej pritazlivosti casto dlho nevydrzia a unika nam podstata pravej lasky...aa preto si myslim ze laska cez net ma perspektivu mam v blogu aj clanok tak mozte precitat ak vas to zaujima ..
Rozmýšľam či sa dá považovať za lásku cez net aj to, keď som sa ja cez net zoznámila s chalanom, následne som ho naživo zoznámila s kamarátkou a momentálne sú už niekoľko rokov šťastný pár
A vydržalo im to napriek diaľke, takže kto tvrdí že vzťahy na diaľku nemajú budúcnosť, beriem to ako dôkaz že majú, len musia chcieť obe strany...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Moj osobny nazor je, ze je to buducnost tohto sveta. O x rokov uz sa na nieco take ako "prvy kontakt na zivo" velmi hrat nebude. Vsetci budeme pripojeny do internetu a tak sa aj budeme zoznamovat.
Ci to tak bude spravne, na to nech si odpovie kazdy sam, pretoze to by bola tema inej diskusie
A vydržalo im to napriek diaľke, takže kto tvrdí že vzťahy na diaľku nemajú budúcnosť, beriem to ako dôkaz že majú, len musia chcieť obe strany...