S chalanom sme boli na seba dosť naviazaný. Vždy mi chýbal už len keď bol 10 dní na dovolenke alebo tak. proste keď nebol pri mne. Lenže okolnosti sa dosť pozmenili. V nervoch a zo zúfalstva som mu povedala že je koniec. Myslela som si, že je to kvôli oko
áno, mal, áno, bol to len pocit, nie, nebol skutočný.
bez každého sa dá existovať, zabudneš, no zanechá to stopu. áno, budeš si naň musieť zvyknúť - ale pokiaľ ste to vy chceli, tak kvôli okolnostiam nestojí za to eliminovať vzťah, ktorý vás, ak dobre rozumiem, istým spôsobom napĺňal.
hej, poznam tento pocit, bol som na tom rovnako. Spatne to hodnotim ako zavislost...na nej, na fyzickom kontakte, na sexe, na pozornosti...bolo to tym, ze mi nikto nikdy predtym taku pozornost nedal.
Ked to odislo, reval som jak male decko, ked mu zoberu hracku.
hej .. takto som bola pred rokom a to my sme boli každý deň spolu, aj na Vianoce a tak .. a nie 10 dní, jeden deň som ho nevidela a ma išlo šlahnuť , treba čas ... ale nezaručujem.. to závisí od toho jak veľmi si ho mala rada.. nájdi si iných, kým ti nebude s neakým lepšie ako s ním ... ja som teraz v pohode .. síce len pár dní ešte , ale je to brutál úľava nemyslieť naňho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
áno, mal, áno, bol to len pocit, nie, nebol skutočný.
bez každého sa dá existovať, zabudneš, no zanechá to stopu. áno, budeš si naň musieť zvyknúť - ale pokiaľ ste to vy chceli, tak kvôli okolnostiam nestojí za to eliminovať vzťah, ktorý vás, ak dobre rozumiem, istým spôsobom napĺňal.
čo bude táto epizóda pre mňa znamenať o desať rokov? ako ma poznačí?
love to make her weak and a best friend to pick her up when both things make her hit the floor
Taaakže zober kamošky, choďťe sa ožrať a potom to poriadne niekam vytancovať
Ked to odislo, reval som jak male decko, ked mu zoberu hracku.
Ako to dopadlo?
Casom to odislo...
aj keď sa hovorí : dva krat do tej istej rieky nevstúpiš..
ale časom to prejde určite
a keď sa ti neozýva, tak mu to takto vyhovuje. proste sa s tým zmier, žily si nepodrezávaj, bude aj horšie.
a ak nie, si mlada. este sa zamilujes.