Akože hrozne ma nasrali názory ľudí na homosexuálov... ako môžu človeka odsudzovať len preto, že je gay?? nikdy som to nechápal a nikdy ani nepochopím..
Tommyhot - Boongies nenapisal ze rasisti su buzeranti, napisal ze pozna ten pripad lebo polovica jeho triedy su rasisti, a ved predsa neni velky rozdiel medzi odsudzovanim urcitej skupiny ludi kvoli rase ako kvoli pohlavnej orientacii, stale je to odsudzovanie.
ja to chapem jerry483 tak ti to vysvetlim....buzeranti su nafetovany kokoti ktori roznasaju choroby kade tade...oni su hlavna pricina...a boongies ja chapem aj rasizmu...zid sedi na pici cely zivot a ma sa dobre, tak preco by som mal ja pracovat
zid sedi na pici? oni su bohati len preto lebo maju talent a oni si chcu peniaze aj zarobit pracou, nie len sediet a dufat ze nejake priletia cen okno...a ked je uz raz clovek bohaty, naco by pracoval? nenavist k zidom je obycajna zavist, ja ich sice nemam az tak rad ak napriklad arabov, ale uchvacuje ma ich kultura a zvyklosti...
a homosexuali za nic nemozu, nemaju sice spravnu orientaciu, ale inac su to absolutne obycajni ludia, ved korene celej zapadnej civilizacie polozili homosexuali...caesar, aristoteles, da vinci, michelangelo...
Všetci,ktorí tvrdia,že im to absolúúútne nevadí sú pokrytci. Aj keď sa vám to zdá byť normálne neotočíte sa začudovane a trochu pobúrene za dvomi chalanmi držiacimi sa za ruky ?! Je to podľa vás naozaj až tak ok a prirodzené? Ja osobne proti nim nič nemám,ale tiež sa mi nezdá byť úplne ok také správanie. Ale keď to tak cítia tak ok. Každého vlastná vec jak si žije svoj život.
ja sa teda poburene necitim ked vidim 2 chalanov co sa drzia za ruky..podla mna je o uplne normalne a v poriadku...ked to im nevadi preco by malo mne co ma do toho nic nie je
ludi co im to vadi tiez vobec nechapem..prsote ked sa im nepaci nec sa na homosexualov nepozeraju..proste co ich do toho celkovo nemam rada ludi co odsudzuju ludi (alebo skupoinu ludi) za nieco co je uplne normalne (ci uz orientacia alebo farba alebo nabozenstvo) je to podla mna ubohe
Lala: nemam sa pozerat? A ako sa nemam pozerat ked vsade de sa len pohnem sami buzik, vsade sa o tom hovori a pise a este aj tu na birdzi nas s tym stale buzeruju? To sa neda neprehliadnut.
chlapce ty si to myslel naozaj? nevedel som ze taky jebo sa este dneska najde... to su nazory a la hitler a patria do zabudnutia uz to pochop! najlepsie ze si to napisal hned 3-krat aby nahodou niekto nemohol prehladnut aky si KOKOT
Amrafel: ty zartujes?asi Zidov nepoznas...vzdy to boli vypocitave kurvy,aka praca...uzernictvo im pomohlo a ak to je tvrda praca tak dik...
Ako su buzeranti prospesní pre spolocnost? Ved aj taks a cim dalej rodi menej deti,to este ked povolime tieto druhy manzelstie tak to sa mozeme ist rovnot pást,lebo aj tak do 100 rokov civilizacia vymrie..alebo mi chcete povedat,ze 2 oteckovia mozu mat dieta a ze si ho nechaju vynosit u nejakej zeny..je to dost nechutne a cela predstava o rodine kde su 2 otcovia je pre mna absolutne neakceptovatelna...
ano do prcic je to uplne prirodzene a normalne casto vidim ako sa drzia za ruky poznam vela gayov nikomu z nich nedrbe su uplne normalni clovek+clovek=uplne normalne pre Krista Pana teraz som pokritec ? keby som stretol mimozemstana tak by ma to zaskocilo z toho dovodu ze by som ho videl prvy krat ale zato ze by ma prekvapil by som bol pokritec ? kazdy moze zareagovat prekvapene ked nieco vidi prvy krat ale zato je pokritec ? vam sa to nezda prirodzene mne sa to tiez nezda prirodzene ale ono to prirodzene v skutocnosti je a normalny clovek by sa mal jednoducho zmierit s tym ze ako priroda stvorila dazdovky ktore tiez nie su chore lebo vychadzaju napovrch ked prsi tak priroda stvorila gayov ktori tiez niesu chori len preto ze citia lasku k rovnakemu pohlaviu a homosexualny vztah nie je len o pchani niecoho niekde ako si tu mnohi myslia je to plnohodnotny vztah 2 ludi ako ktori kolvek iny so vsetkym co k tomu patri tak to pochopte uz konecne ti ktori to nechapu...........
a ktomu vychovavaniu dietata nedavno som cital clanok ako sa psychiatri zhoduju ze dieta vychovane gaymi nema dovod utrpiet vazne psychicke ujmy a uz rozhodne nie vacsie ako utrpi v decaku...
a btw koli odsudzovacnym magorom mladi chalani ktori sa boja zaradit skacu z mostov !!! kto presiel pubertov vie ze depiek v nej nedostatok rozhodne nie je a kto tvrdi opak este ju nemal tak si predstavte ake to moze mat tazke niekto kto si uvedomi ze sa takymto sposobom odlisuje a bezduche debilne famy mu nedovoluju sa zaradit....
Typek, so všetkým súhlasím, ale až k tomu vychovávaniu.
Nehovorím, že by sa o neho nestarali a navyse, existuje vela detí, ktoré vychováva len mama alebo len otec, ale uz len ten vplyv okolia, všetci by ho odsudzovali, ako by sa citilo?
Typek a co taky bisexuali? Od nich sa pohlavne choroby prenasaju len taky fukot..
Btw mohol by si sem hodit ten clanok? Lebo moc sa mi tomu nechce verit. Dvaja otcovia v ziadnom pripade nemozu nahradit matku, aj keby si dali vyoperovat kokot a mali by picu aj kozy.
ten clanok som uz nenasiel co ma dost sere lebo by bolo dobre ho sem dat este ho budem hladat a co sa tyka tych bisexualov ty sa netajis tym ze by si siel do postele s dvoma babami tam uz by si sa nebal pohlavnej choroby ?
nasiel som ten clanok ale ten link je dost dlhy tak ho hodim na 2 krat aby som to nepretiahol stranku: » www.changenet.sk/?section=blok&a... =24932&x=204287&cat=14658 roluj dole a zhruba v strede to je
amrafel....pozri tak ti poviem....kazdy zid ktory nieco vlastni...dajme tomu je milionar, ale neda ti zarobit ani picu..su to strasne sanovlivy ludia...ja by som to zriesil takto...mas miliony, tak mi poriadne zaplat inac ti utnem ruky...ved ich ajtak nepotrebujes...
greatboy1 ty narokoman....3 krat sm to vazne nechcel napisat, ale zamrzol birdz a poslalo mi to 3 krat...teba by som dal napriklad vykkastrovat aby sa ti nenarodili este jeblejsie deti ako ty sam...sice je to asi nemozne, lebo uz jeblejsi clovek ako ty sa narodit nemoze....a inac forum je nato zeby si kazdy pisal svoj nazor tak nabuduce neotvaraj picu ty jebo a chod si radsej vyhonit kokot...blbulin
small_angel....vidno ze sa do toho rozumies nie jak ti jebkovia co som ich nad tebou spomenul..
filipp3 zidov si zastavat nebudem ale tvoja logika sa mi nezda je jedno ci pracujes pred miliardara alebo bezdomovca zaplatene mas dostat len tolko kolko si zasluzis...
Ja mam v rodine zida (tetin muz) a jeho rodicia ziskali majetok poctivou pracou, samozrejme nie manualnou na to su az moc inteligentni. A aj on sam zaraba tazke prachy len koli tomu ze je vzdelany a inteligentny..
poodla mna su tiez v poho...poznam jedneho osobne a poviem vam jeden z najlepsich ludi akych poznam...proste max charizmaticky clovek....je to trocha poburujuce a zvlastne ale v tejto dnesnej skazenej spol myslim ze uplne normalne...aj ked gyom by nemali dovolit vychovavat spol decko a tak...to je blbost ale inak...nic proti jednoznacne
akoze nechcel som ti nic hovorit lebo som si s tebou pisal cez tajne spravy a az na ten rasizmus si sa mi zdal v poho ale urazat moj fotoalbum ? to si prehnal!
mozno ze som kokot ale aspon nie som prijebany rasista ktory odsudzuje ludi koli viere,orientacii,rase a peniazom a skus si ty obcas kuknut nieco kreslene mozno by ti ta to troska skludnilo...
No dobre us sa laskavo prestante hadat koli kreslenim postavickam. Riesi sa tu cosi uplne ine. Filippp je to jeho vec co ma v albume a laskavo to neries
prečo hádzeš ludí do jedneho vreca? prečo ked sa narodiš v židovskej rodine musíš byť svina, užerník a podrazák? ty si sa narodil ako retard to si tu už všetky dôrazne povedal, ale perdpokladám že asi aj ako slovak.. mal by si preto byť panák ktorý maka 18hodín na pánskej pôde?
a čo take strašne ti buzeranti urobili že ich tak nenávidiš? jak by si sa tváril ty keby si sa narodil ako gay, alebo ešte lepšie ako židovký gay.. skočil by si z mosta a bolo by o kus kokota menej...
Tato tema tu uz bola snad tisic krat boze ze vas bavi pisat stale to iste sa do nich ludia nemaju tolko srat aj ked ich moc nemusim ale tolerujem ich a mam kamaratom geyov asi milion a o niektroych som to nevedel dost dlhu dobu a az potom som zistil ze su gey.Su uplne normalny ako mi.len mi sa spravame ku nim nenormalne.mali by sme sa zamysliet mi a nie oni preboha.
koniec.A neviem naco to treba este viac rozoberat nechajme to tak nie?
boze...je to trapne cele....ja som bisexual, takze chapem....kazdeho vec...ja sa nestaram do nikoho a kazdy nech sa stara o seba...ja so svojim presvedcenim, orientaciou, a podobne nokoho neotravujem, tak ani vy ostatni so svojimi nazormi prijebanymi neotravujte nikoho....ked s tym nesuhlasis tak drz piču a maj si nazor aky chces a neotravuj s tym ostatnych...nehovorim, ze je to uzasne ked je niekto gay alebo zid alebo ja neviem....ale je to jeho vec...
a filip3....si chudak dementny co ma so seba komplexy a radim ti spachaj samovrazdu...tebe by to len prospelo...nemam chut sa tu stebou hadat, lebo si pod moju uroven a teba sam byje zivot, tak naco budem takych hendikepovanych ludi dojebavat....skap...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
Vždy musia niekoho ohovárať, na niekoho nadávať a niekoho odsudzovať.
A neverím, že ty máš tiež všetkých ľudí rád, teda cigánov, skinheadov, politikov,Emákov....
zid sedi na pici? oni su bohati len preto lebo maju talent a oni si chcu peniaze aj zarobit pracou, nie len sediet a dufat ze nejake priletia cen okno...a ked je uz raz clovek bohaty, naco by pracoval? nenavist k zidom je obycajna zavist, ja ich sice nemam az tak rad ak napriklad arabov, ale uchvacuje ma ich kultura a zvyklosti...
a homosexuali za nic nemozu, nemaju sice spravnu orientaciu, ale inac su to absolutne obycajni ludia, ved korene celej zapadnej civilizacie polozili homosexuali...caesar, aristoteles, da vinci, michelangelo...
Tysha ja mam proti buzerantom vela, ale pokym ich nevidim a vyslovene neprovokuju a nikto ich nerozobera tak mi nevadia.
ludi co im to vadi tiez vobec nechapem..prsote ked sa im nepaci nec sa na homosexualov nepozeraju..proste co ich do toho celkovo nemam rada ludi co odsudzuju ludi (alebo skupoinu ludi) za nieco co je uplne normalne (ci uz orientacia alebo farba alebo nabozenstvo) je to podla mna ubohe
chlapce ty si to myslel naozaj? nevedel som ze taky jebo sa este dneska najde... to su nazory a la hitler a patria do zabudnutia uz to pochop! najlepsie ze si to napisal hned 3-krat aby nahodou niekto nemohol prehladnut aky si KOKOT
A tysha ani ja sa necítim pobúrene,lebo nemám prečo, je to len ich vec.
Tommyhot, no a čo, že chodia po meste a nehanbia sa zato. Veď o to práve ide, chcú, aby aby ich ľudia brali konečne normálne.
Čo sa majú zavreť doma a nevychádzať, aby náhodou niekoho nepohoršovali?
Ale vždy sa nájde niekto, komu to bude vadiť, ako napr. Filippovi 3.
A ani sa preto nečudujem, že ked 15 ročný chalan o sebe zistí, že ho vzrušuje rovnaké pohlavie, radsej sa chce zabiť, čo je smutné.
Amrafel: ty zartujes?asi Zidov nepoznas...vzdy to boli vypocitave kurvy,aka praca...uzernictvo im pomohlo a ak to je tvrda praca tak dik...
Ako su buzeranti prospesní pre spolocnost? Ved aj taks a cim dalej rodi menej deti,to este ked povolime tieto druhy manzelstie tak to sa mozeme ist rovnot pást,lebo aj tak do 100 rokov civilizacia vymrie..alebo mi chcete povedat,ze 2 oteckovia mozu mat dieta a ze si ho nechaju vynosit u nejakej zeny..je to dost nechutne a cela predstava o rodine kde su 2 otcovia je pre mna absolutne neakceptovatelna...
Ale prečo ich musite viaceri odsudzovat, sak ked chcu, nech sa aj zoberu.
Nehovorím, že by sa o neho nestarali a navyse, existuje vela detí, ktoré vychováva len mama alebo len otec, ale uz len ten vplyv okolia, všetci by ho odsudzovali, ako by sa citilo?
Btw mohol by si sem hodit ten clanok? Lebo moc sa mi tomu nechce verit. Dvaja otcovia v ziadnom pripade nemozu nahradit matku, aj keby si dali vyoperovat kokot a mali by picu aj kozy.
greatboy1 ty narokoman....3 krat sm to vazne nechcel napisat, ale zamrzol birdz a poslalo mi to 3 krat...teba by som dal napriklad vykkastrovat aby sa ti nenarodili este jeblejsie deti ako ty sam...sice je to asi nemozne, lebo uz jeblejsi clovek ako ty sa narodit nemoze....a inac forum je nato zeby si kazdy pisal svoj nazor tak nabuduce neotvaraj picu ty jebo a chod si radsej vyhonit kokot...blbulin
small_angel....vidno ze sa do toho rozumies nie jak ti jebkovia co som ich nad tebou spomenul..
greatboy1....len tolko ze si kokot
Ak neviete, na toto je tajná posta.
typek...ty nafetovany homosexual....laskavo o mojej mame tak nehovor...a preco sa nepriznas ze si mal negersky chobot v puse
Filipp3: ty neurazaj kreslene postavicky !
prečo hádzeš ludí do jedneho vreca? prečo ked sa narodiš v židovskej rodine musíš byť svina, užerník a podrazák? ty si sa narodil ako retard to si tu už všetky dôrazne povedal, ale perdpokladám že asi aj ako slovak.. mal by si preto byť panák ktorý maka 18hodín na pánskej pôde?
a čo take strašne ti buzeranti urobili že ich tak nenávidiš? jak by si sa tváril ty keby si sa narodil ako gay, alebo ešte lepšie ako židovký gay.. skočil by si z mosta a bolo by o kus kokota menej...
koniec.A neviem naco to treba este viac rozoberat nechajme to tak nie?
a filip3....si chudak dementny co ma so seba komplexy a radim ti spachaj samovrazdu...tebe by to len prospelo...nemam chut sa tu stebou hadat, lebo si pod moju uroven a teba sam byje zivot, tak naco budem takych hendikepovanych ludi dojebavat....skap...