Mne sa to stalo prvýkrát, nemám s tým dáky problém len mi strašne chýba. Bola som zvyknutá na to, že som mala chlapca do max. 20 km odomňa teraz je to 115 km :/. Nemala som to vôbec v pláne nechcela som nikoho a just stalo sa a dáko nás osud dal dokopy. Č
@3 ved jej hore pise v obrovskom obdlzniku hladaj. neviem ale ja ked pridem na nejake forum, a som tam novy, prve co robim je to, ze si podobne temy vyhladam..but whatever
vzťah na diaľku je skutočne o hovne... prezváňanie a písanie smsiek nie je vzťahom rovnako ako fejsbúkové kamarátstva s ľuďmi, ktorých ste v živote nevideli.
ja mám vzťah na diaľku už..hmm vyše 2 roky poznáme sa vlastne 3, ale ten jeden som bola ešte ďalej...až v zahraničí je to naozaj ťažké, to je pravda, ale je to o to krajšie keď ste potom spolu vyberiete sa spolu na 10 dňovú dovolenku alebo strávite jeden u druhého nejaký dlhší čas a je to super a potom si zase veľmi chýbate...ak ste veľmi trpezlivý obaja tak to určite spolu zvládnete a naveky to tak určite nebude...upevňuje to vzťah aj keď ja by som bola rada keby sme už boli dlhší čas v rovnakom meste alebo bližšie pri sebe tak dúfam, že sa to opäť podarí ale veľmi sa ľúbime
@lucinkazh a co take, co si nasla tu, si inde nenasla? to iste co ti napisali tu (ano vydrzis, ak je laska silna, budete spolu, ja som takto a drzime sa alebo nie, vztah na dialku je o nicom, bol som takto a stroskotalo to) je aj vo vsetkych ostatnych temach..a dam genitalie do ohna, ze to tam je
Ja už 2 roky chodím s mojím milovaným ktorý je vzdialený asi 110km odo mňa a sme spolu (v lepších časoch čiže v lete) raz za týždeň (čiže cez víkend) v zime sme spolu tak raz za dva týždne niekedy ani to nie, a vzťah nám perfektne funguje. Hlavne treba mať dôveru v toho druhého partnera, či aj bez dozoru ti bude verný atd atd
Ja si myslím že vzťah nie je o diaľke ale o ľuďoch Mala som chlapca a býval 40 km odo mňa, už nie sme spolu Ja som v úplnom poriadku po 8 mesiacoch, on mal po 2 týždňoch iné dievča Pre taký vzťah sú najdôležitejšie dôvera a trpezlivosť Držím palce
@nessiee viem, že to nie je až na konci sveta (chvalabohu), ja ho ľúbim v tom som si istá, len som zvedavá ako to ostatní prežívajú čo majú s tým už skúsenosti
Čo ti poviem, podľa mňa je to total o hovne a radšej by som sa s tým človekom rozlúčila... zbytočne by sme trpeli, taký mám na to ja názor a nikto mi ho nevezme.
Mám taký vzťah, na diaľku. 80 km odo mňa, je jeden človek, ktorý mi tak nečakane skočil do cesty. Podľa mňa ide o silu to zvládnuť. My dvaja máme dôveru dosť vybudovanú, preto z toho nerobím žiadnu drámu aj keď mi niekedy veľmi chýba jeho objatie a prítomnosť. No ja to zvládam, s tým, že mi pomáhajú priatelia. Inak by sa to už dávno skončilo, kvôli mojej držke Skús to, treba hlavne dôveru a byť trpezlivá, keď sa potom uvidíte budete si vzácnejší.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Budte spolu a serte na dialku , stoji to za to nie?
@1 lebo je tu asi moc kratko na to aby sa tak orientovala.
niekedy sú si tí ľudia bližší ako tí, čo sú spolu denne.
ja mám vzťah na diaľku už..hmm vyše 2 roky poznáme sa vlastne 3, ale ten jeden som bola ešte ďalej...až v zahraničí je to naozaj ťažké, to je pravda, ale je to o to krajšie keď ste potom spolu vyberiete sa spolu na 10 dňovú dovolenku alebo strávite jeden u druhého nejaký dlhší čas a je to super a potom si zase veľmi chýbate...ak ste veľmi trpezlivý obaja tak to určite spolu zvládnete a naveky to tak určite nebude...upevňuje to vzťah aj keď ja by som bola rada keby sme už boli dlhší čas v rovnakom meste alebo bližšie pri sebe tak dúfam, že sa to opäť podarí ale veľmi sa ľúbime
a ostatným veľmi pekne ďakujem za normálne odpovede .. mne pomáha keď si prečítam (alebo vypočujem) skúsenosti ostatných
@nessiee viem, že to nie je až na konci sveta (chvalabohu), ja ho ľúbim v tom som si istá, len som zvedavá ako to ostatní prežívajú čo majú s tým už skúsenosti
Je to o ludoch a o tebe. Ci chces a zvladnes to