S mojim sucasnym priatelom, (s ktorym momentalne uz 3/4 roka aj byvam) sme sa sice dali dokopy hned po 3 dnoch, ako sme sa spoznali, ale urcite to nebola od prveho momentu LASKA, teda laska v pravom sĺova zmysle
je to len poblúznenie a dvaja ľudia čo sú do seba zamilovaný akoby boli opytý a nevnímajú realitu. Ale počase to vyprcha a príde realita. A je po láske a je rozchod. To záleží ako sú k sebe citovo viazaní. Ale laska dokáže prežiť čokoľvek. Aj dlhé odlúčenie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ehm ale keď... toľko pekných ľudí chodí po svete (samozrejme, že nie je láska ako láska )
S mojim sucasnym priatelom, (s ktorym momentalne uz 3/4 roka aj byvam) sme sa sice dali dokopy hned po 3 dnoch, ako sme sa spoznali, ale urcite to nebola od prveho momentu LASKA, teda laska v pravom sĺova zmysle
a áno, "láska na prvý pohľad" je naozaj len poblúdenie, iskra môže preskočiť, bez nej to podľa mňa nie je ono... no zamilovanosť sa nerovná láske.