len raz v zivote som stretla cloveka, ktory ma ultra-super-brutalne zaujal na prvy pohlad, ale laskou by som to nenazyvala. nedokazem sa zamilovat do niekoho len na zaklade prveho dojmu. najprv pre mna ten clovek musi nieco urobit, dokazat mi, ze ma o mna realny zaujem a ze mame aspon nieco spolocne.
laska na prvy pohlad neexituje..to sa neda .. akurat ze ten clovek na mna zaposobi urcitou dobrou energiu a citim potrebu spoznat ho blizsie a paci sa mi ..pritahuje ma ..ale to nie je laska ..laska moze byt az neskorsie , ale nemusi
keby som chcela byt velmi poeticka tak poviem ze existuje len laska na prvy pohlad.
ked sa prvy krat skutocne pozrieme na toho cloveka a zamilujeme sa.
ale ze som cynicka svina tak poviem ze neverim! aj ked s tym oplanom co ho mam na krku to bola nenavist prudko hraniciaca s laskou na prvy pohlad, neverim!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ale keď sa nebudem hrať na debilku, tak.. nie, nezažila som lásku na prvú pohľad. zažila som len prvopohľadové očarenie a následné sympatie.
a myslím, že človek, s ktorým chcem volačo mať, by ma mal zaujať aspoň na prvý pohľad. prípadne druhý.(ale to už asi neni k téme.)
jasne jasme niekedy ostanem uplne mimo z tej baby
a mal som z takeho opantania vztah..ale laska tam nebola :/
@tomias presne tak, láska životná to možno nebude, ale či z takéhoto pohľadu, proste z tej takej lásočky niečo vznikla, niečo viac
..."myslím,že to víš okamžite. Jak se vaše pohledy stretnou..vše co se od dané chvíle stane,jen dokazuje,že se člověk v tom prvním okamihu nemýlil."
a úplne s tým súhlasím..stalo sa mi 2x, tentoraz to bude už skoro rok čo sme spolu.
ked sa prvy krat skutocne pozrieme na toho cloveka a zamilujeme sa.
ale ze som cynicka svina tak poviem ze neverim! aj ked s tym oplanom co ho mam na krku to bola nenavist prudko hraniciaca s laskou na prvy pohlad, neverim!!
Láska vzniká časom...
Ako môžeme niekoho milovať len z toho čo vidíme?
Aj keď...niečo ako platonická láska to môže byť...