podľa mňa je to osudové stretnutie pri ktorom človek zazrie toho druhého a chce a hneď akoby vedel že je mu súdený ... ale žial takto to nie je, je to len fyzická príťažlivosť nič viac, až ďalšie spoznávanie určí ich vzťah takže sa o láske ani v pravomslova zmysle hovoriť nedá ... je to prvotné pobláznenie ... až ďalšie kroky určia kam sa ,,vzťah,, posunie :ehm:
@nats co mam vidiet? ... ved niektori aj tak nepochopili otazku "čo" podla nich vyjadruje to slovne spojenie... + je tu vela nazorov... Niekto vravi ze je to viac ako pritazlivost, niekto vravi ze je to velka pritazlivost... niekto je zase hladny ... Ale napr. sa mi paci nazor @18 "To by sa nemalo nazývať láska" => laskou sa to nazyva, ale je to len ten silny pocit poblaznenia... nieco viac ako ked sa ti ten clovek iba paci, nieco menej ako ked sa zalubis (lebo na to potrebujes cloveka spoznat, nie ho len vidiet).. tot moj nazor... Ale nic to nemeni na tom, ze sa tomu tak hovori... a na to som sa pytal, co je to "TO"... ci to niekto chape ako ozajstnu lasku, ci to niekto berie ako poblaznenie, ci to niekto berie ako salat ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Existuju sympatie/chtic/posadnutost na prvy pohlad, ale nie laska.
To si vymysleli ludia aby to znelo romantickejsie