tato diskusia tu bola uz milionkrat takze sa priprav ze ti tu zacnu nadavat ze preco sem davas zase to iste aj ked si myslim ze nezaskodi raz za cas obnovovat taketo diskusie, ja som lasku na prvy pohlad teda nezazil, som sa na nu pol roka pozeral ako na obycajnu spoluziacku a zrazu to prislo ani neviem preco ale je to super.
Ja si myslim ze laska na prvy pohlad je blbost, aj ked sa moze stat ze niekomu sa niekto zapaci, potom ho zbali a nakoniec im to aj fungujue. Podla mna laska moze prist (myslim taku skutocnu lasku a nie len chciet mat sex alebo len taku ze sa mi niekto paci) len ked sa s tym danym clovekom poznam. Az vtedy clovek moze vediet ze ten druhy je ten spravy pre neho (aj ked casom moze prist na to ze nie) a ze ho ma velmi rad.
neviem ci sa da hovoriť o láske na prvy podlad. Skor je to o sympatiách,alebo sa jeden paci druhému. Zacnu sa stretavat, poznavat sa, az potom sa do hovoriť o láske - to je moj nazor
kludne by som si ripol ale kedze to zalozila kvet je to v poriadku normalny clovek si to moze dovolit ... v medziach takze moj nazor je ze laska na prvy pohlad existuje ale je to skor taka nahodna zalezitost stane sa to tak jednemu cloveku zo 100
Ja tiež neverím na lásku pohlad, ide len o poblúznenie, ako povedala p3tula ocarenie. Lebo láska neni len o fyzickej prítazlivosti ale hlavne povahových vlastností.
Inak mne sa dačo podobné stalo pred pár mesiacmi a doteraz to nechápem, ak to bola vlastne láska na prvý pohlad.
Proste som sa "očarila" chalanom cez pokec, lepšie povedané jeho foto, ako ani sama tomu nechápem.
A stále som musela na neho myslieť jak nejaká pubertáčka Este dobre, že to uz je za mnou, lebo doteraz si to vyčitujem, jaká som bola sprostá
A k diskusii, ja patrím medzi tých novších a túto diskusiu som tu este nevidela, takze som rada, že si ju zalozila
Existuje len sa potom treba neunahlit a treba sa spoznat...zalubit sa na prvy pohlad je krasne ale to sa da zalubit len do vonkajsej krasy...a terba dobre spoznat tu vnutornu a AZ POTOM nieco riesit....
ja som lasku na prvy pohlad zazila...a bolo to nadherne...no s mojim sebavedomim som sa hambila prist za nim..o par mesiacov prisiel ku mne taky chalan a povedal ze sa mu pacim!!!!skoro som zomrela od radosti a teraz spolu chodime uz tyzden aj 2 dni lubime sa..
NIC TAKE ROZPRAVKOVE NA ZEMI NEEXISTUJE, človeka musíš spoznať, a nie že vidím brutalnu riťulu tak sa do nej hned buchnem, možno vo filmoch to tak je ale našťastie realita je taka aka je
Ja som zazila lasku na prvy pohlad a bola z toho naozaj dlha laska, potom sa to pokaslalo, ale to bolo o niecom inom...naozaj existuje a je ta najkrajsia...
hmm...tha laska na prvy pohlad....tak mne sa to stal ..na prvom stretku som sa zalubila do chalana...no ja uz som sa zalubila hned,ked som ho videla....ale som bola rada,ze som nebola sama kto sa zalubil..tak to bola nasa laska na prvy pohlad ....a na druhom stretku sme sa dali dokopy a uz sme spolu mesiac
nomôžeš sa zamilovať do človeka ktorého nepoznáš, ty len vidíš peknú tvár ale nič viac ,asi ste neaký precitlivelí alebo čo ,podľa mňa vám to dlho nevydrží, spoznáte sa tak dobre že vás to už nebude baviť
Ano laska na prvz phlad existuje a vdzy bola a aj bude zazivam od 29.maja uvidel som dievca yapistalo ked sa blisklo a od vtedz som yamilovanz ay po usi a nikdz som s nou nebol ani len vonku to bolo moyno prvz krat tak ye sme sa videli dlhsie ako 5 min....
Laska moze byt len medzi dvoma ludmi ktori sa dobre poznaju, cize logicky laska na prvy pohlad existovat nemoze a kto tvrdi opak nema so zdravim rozumom nic spolocne.
Ale idz uz volade si uvedom ze 13 rocny soplak jednoducho nemoze vediet co je to ozajstna laska.. To nevedia niekedy ani ludia v mojom veku a to sme uz co to zazili
5sklamany5: ona ťa nechce, tak to není láska ,láska je vzájomná chemická reakcia ,a nie psychiská schizofrenická paranoia ktorú ty zažívaš kvôli jednej čupke ktorá ťa ma hlboko v piči (keby aspoň to)
hej pocujte to sa tu pise len tak ze nazory to sa tu nikde neda ako cez pokec viete ze na plochu alebo co??... ...bo ja sa tu dako nevyznam ani....ci co...
zdenuska, ano diskutuje sa tu o danom probléme a ty píšeš svoj názor a chat to neni, aj ked obcas smajla mimo temy môzes dat. Ale riskujes, že ta zato zoondia
Ale ak si chces dopisovať, tak nato sú tajné správy. A môžeš dávať príspevky aj pod blogy.
A nič si z toho nerob, ani ja som sa tu prvýkrát nevyznala.
No podla mna existuje. A aj sa zadarilo, ale nakoneic nevyslo Ale zas na druhej strane som ziskal spriaznenu dusu doslova a dopsimena. Takze kus mojho srdca jej bude patrit navzdy a naopak . Trocha filozofie na zaver: odpovedat presne ano, alebo nie, sa neda. Kezde kazdy si predstavi pod pojmom laska nieco ine. A to zavisi aj od prostredia, idealov atd (bose uz viac nenapisem, lebo az moc filozofovat som zacal )
Jasne,ze verim na lasku na prvy pohlad...dokedy som ju nezazila tak som ani ja neverila....ze ako je mozne ze dvaja ludia ktori sa nepoznaju a zrazu sa uvidia a je to tam!!...a presne to sa mi stalo! ...bolo to krasne...srdiecko sa mi rozbuchalo ako keby hovorilo,pusti ho dnu...to je ON ...a aj tak som urobila...doteraz ostal v mojom srdiecku...je to uz rok a pol a stale ho velmi lubim...udajne aj on mna...nooo...je to zlozite... ale na lasku na prvy pohlad verim
Podľa mňa ako tu už bolo napísané ide o sympatie a je len na tom človeku ako si to vysvetlí. Ide o jeho vieru v lásku ako takú...či už verí v osudovú lásku z románov, v takú lásku jednoducho neverí alebo tento pocit ešte nezažil a malú iskričku si hned spája s láskou. Ja v takú lásku verím (som ten tretí prípad .
Ja na lasku na prvy pohlad verim, zazila som to a nepustilo ma to cele 4 roky a mam pocit, ze ma to drzi stale i ked uz s tym chalanom nie som.. Proste ako som ho zazrela, vedela som, ze je to on. Ale laska na prvy pohlad nie je dobra, pretoze lubis niekoho, koho zo zaciatku ani nepoznas a po case zistis, ze to nebol ten na cely zivot, lenze ta laska na prvy pohlad si to nechce pripustit a potom sa tazko odlubuje... moj nazor
Ludia vi si asi niektory mylite lasku a zamilovanie alebo nejake sympatie...kto uz nieco o zivote vie tak vie ze laska na prvy pohlad neexistuje-mozno u niektorych ano...neviem asi tazko sa da lubit cloveka ktoreho prvy krat vydis...ale dobre...
laska na prvy pohlad nejestvuje , v tu chvilu si to len clovek mysli , ze miluje , ale v skutocnosti je zamilovany len do vzhladu , lebo toho cloveka nepozna. skutocna laska moze byt len medzi dvoma ludmi , ktori sa dobre poznaju a komunikuju spolu .
rata sa laska na prvy pohlad ked sme sa zadivali do oci ked sme isli oproti seba ale uz sa asi nikdy nestretneme mohli by ste mi to povedat ci aj to je alska na prvy pohlad???
teda neviem poviem z vlastnej skusenosti ako na prvy pohlad nie tak doslovne u mna to bolo tak : chodieval som s kamosmi jazdit na skejte na jednu terasu pri zakladnej skole a jedneho dna tam dosli 2 dievcata a sadli si tam tak mi sme si tam tak jazdili (jedna z nich sa mi dost pacila) jazdilo sa dost zle lebo sa pozerali a ja som bol nervozny jak pes(pezinsky vyraz pre enormnu nervozitu).tak tam zacali pravidelne chodit lebo jednej brat jazdil ale niak sme sa nebavili az jedneho dna som tam ostal len ja ony jednej brat a jeho kamarat tak som sa s nimi dal do reci a dohodli sme sa ze sa stretneme na vinobrani(vinohradnicky festival v malych karpatoch) tam sme sa nestretli - cele tri dni som stravil kruzenim okolo mesta - bolo to dost nuda. no a dva dni na to mi v najvecsom lejaku vola kamos ci nejdem jazdit - v najvecsom lejaku - instinktivne som sa spytal " si tam len ty ?" ze "nie" nejak som si domyslel ze kto tam asi bude ked ma v takom pekle vola von. dobehol som tam ako nikdy a zbadal tam JU stala na doske mne otocena chrbtom a kamos jej nieco ukazoval hned ma premohla zavist jak nikdy uz mi jednu prebral tak som tam dobehol a on ze "sak peto ti ukaze jak sa robi ten popshoveit on ho vie lepsie ako ja" haha bullshit nikdy som to neskusal postavil som sa pred nu (nevidel som jej do oci mala siltovku a pozerala si na nohy) a ked zdvihla zrak .... a zahladela sa mi do oci to som este nezazil stratil som rovnovahu skoro som spadol sadol som si na murik s vyhovorkov ze som sem rychlo upaloval a som unaveny a popritom ma zaplavovala takaaa eufooria no a odvtedy ju sialene romanticky lubim az doteraz ako mozno som si to uvedomil az neskor alebo to doslo v takej silnej miere neskor ale viem ze ten okamih bol zlomovy bod a uz to bolo nieco viac.
//to vinobranie bolo minuly rok zaciatkom septembra
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
Inak mne sa dačo podobné stalo pred pár mesiacmi a doteraz to nechápem, ak to bola vlastne láska na prvý pohlad.
Proste som sa "očarila" chalanom cez pokec, lepšie povedané jeho foto, ako ani sama tomu nechápem.
A stále som musela na neho myslieť jak nejaká pubertáčka Este dobre, že to uz je za mnou, lebo doteraz si to vyčitujem, jaká som bola sprostá
A k diskusii, ja patrím medzi tých novších a túto diskusiu som tu este nevidela, takze som rada, že si ju zalozila
Tommyhot a Typek,Ďakujem!
Pre ňu je to niečo ako...tešiť sa na niekoho...alebo niečo také.Nevie,čo to ľúbiť znamená,podľa mňa...
Laska moze byt len medzi dvoma ludmi ktori sa dobre poznaju, cize logicky laska na prvy pohlad existovat nemoze a kto tvrdi opak nema so zdravim rozumom nic spolocne.
Ale ak si chces dopisovať, tak nato sú tajné správy. A môžeš dávať príspevky aj pod blogy.
A nič si z toho nerob, ani ja som sa tu prvýkrát nevyznala.
btw xrapy a tixo, to su nejake postavy animovanych serialov?
aha laska na prvy pohlad
no jasne ze existuje...mne sa to stalo uz je tomu 10 rokov a stale trva...
To jako od deviatich rokov mas frajera az do teraz
JKurwa nehnevaj sa ale tomu fakt neverim.
//to vinobranie bolo minuly rok zaciatkom septembra