Ahojte Birdzáci, mam taký problém, že od mája si píšem s jedným dievčaťom z rovnakého mesta, ja som sa namotal na ňu a aj ona na mňa ... len že ja pako som nešiel v s ňou von pretože ti dievča ma teraz 4 ročník a svoju doposiaľ najväčšiu skúšku ... ona m
a načo ti je taká baba čo si našla druhého a teba už nemiluje a má ťa len rada...a čo také ma rada na tebe, by som sa jej opýtal...
hľadaj si druhú a staršiu takú 25-30 ročnú, tie už majú jasný smer a sú pevné v zťahoch, nakoniec taká ťa aj k niečomu priučí a bude si ťa vážiť....
tie mladé šťandy su ešte stále v puberte a pravé ľudské hodnoty hádžu za seba, lebo si chcú iba užiť....
Ak zúfalo hľadáš kamarátku a máte spoločné záujmy tak si ďalej píšte... Bud pôjdete časom von alebo to opadne... ale ak očakávaš vzťah tak sa na nu vykašli lebo to bude len trápenie lebo ona ťa nechce
Včera? Predvčerom? To je jedno, skrátka pred krátkym časom som sa rozprávala s frajerom o tom, že ľudia už zabudli/zabúdajú komunikovať z očí do očí, namiesto toho sa skrývajú za monitory a klávesnice a potom vrndžia, že nemajú kamarátov, nemajú partnerov, frajerky, frajerov, kozy, sestry, matky, bratov, vodevr.
A priznám sa, že keď som si prečítala, že mladý muž a mladá žena sú z ROVNAKÉHO mesta, začala som žuť kábel od myšky. Naozaj?!
Možno by bolo fajn začať od úplného začiatku a osvojiť si komunikáciu v reálnom živote s reálnymi ľuďmi a potom sa púšťať do ,,vzťahov" cez internet. Ktoré aj tak evidentne neprerastú v nič hlbšie, keď človek len pasívne sedí, posiela smutné smajlíky a čaká. A čaká. A čaká. LEBO SÚ Z JEDNÉHO MESTA, to sa oplatí čakať. Boha.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
hľadaj si druhú a staršiu takú 25-30 ročnú, tie už majú jasný smer a sú pevné v zťahoch, nakoniec taká ťa aj k niečomu priučí a bude si ťa vážiť....
tie mladé šťandy su ešte stále v puberte a pravé ľudské hodnoty hádžu za seba, lebo si chcú iba užiť....
A priznám sa, že keď som si prečítala, že mladý muž a mladá žena sú z ROVNAKÉHO mesta, začala som žuť kábel od myšky. Naozaj?!
Možno by bolo fajn začať od úplného začiatku a osvojiť si komunikáciu v reálnom živote s reálnymi ľuďmi a potom sa púšťať do ,,vzťahov" cez internet. Ktoré aj tak evidentne neprerastú v nič hlbšie, keď človek len pasívne sedí, posiela smutné smajlíky a čaká. A čaká. A čaká. LEBO SÚ Z JEDNÉHO MESTA, to sa oplatí čakať. Boha.