Bola by som vďačná ak by ste sem napísali svoje vlastné názory o vašich vzťahoch, citu k milovanej osobe. Čo pre vás znamená, či súhlasite s uznávaním sviatkov ako je Valentín. Flirtovanie s inými ak niekoho máte,alebo keď ste single či uznávate vzťahy na
Láska zatiaľ pre mňa neznamená nič, resp. ak myslíš láska medzi dvoma pohlaviami, zatiaľ, láska k rodine a kamarátom to je iná šálka kávy.
Valentín neslávim, lebo nemám s kým a ak aj bude ským, tak je podľa mňa trápne obdarovávať sa len preto, že je to napísané v kalendári. Blbosť. Keď budem chcieť niekomu spraviť radosť nemusí byť 14.2(výnimka je môj otec lebo sa vtedy narodil)
A som strašne žiarlivá keď sme pritom , ale páči sa mi výrok že Žiarlivosť nie je prejav nedôvery, ale strach že prídem o to čo mám rada
Láska pre mňa znamená stratu samého seba. Potom zisťujem, že predstavuje dar, ktorý je síce krátkodobý, no o to krajší. Ale nakoniec to aj tak končí pri stratách...
Zobrala mi aj to, čo jej vôbec nepatrilo. Takže si myslím, že láska je vo svojej súčasnej podobe k ničomu s výnimkou tej, ktorá pri mne stála od samotného začiatku...
Podľa mňa je láska niečo krásne, otvára cestu do srdca človeka a ak sa dvaja úprimne milujú, je to niečo neopísateľné Ale zas zamilovaný človek je zraniteľnejší a preto láska často spôsobuje bolesť
Serie ma ak kamoška, ktorá vie že mám na jedného chalana zálusk po nom vyletí. Stretávajú sa a ich vztah dáva patrične najavo, že ako je zalúbena a takéto sračky :/
Neveru neuznávam, sice som jej bola účastníkom, no nebolo to z mojej strany.
Láska na jednu noc? skorej sex na jednu noc. a ked tak už večer.. Hmm, všeličo bolo.
A valentín je len komerčný sviatok, no ak nieste singl sa to dá pekne osláviť vo dvojici..
Lenze bohuzial v poslednej dobe mam zly pocit, navraciam sa do mojho stavu pred obdobim kedy vo mne vzplanula - tj. velmi negativisticke a pesimisticke videnie. Bohuzial mam pocit, ze moja laska sa konci (nie z mojej strany) alebo minimalne dostane krutu ranu, aj ked zatial su to len moje cierne myslienky.
Momentalne suladim s E.B.Lukacom: "Nesmiem byt stastny, lebo stastim stastie uplynie"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ktorý máš ráno keď sa zobudíš vedľa osoby na ktorej Ti záleží,
na ktorú nedokážeš zabudnúť, aj keby si chcela
ktorej keď sa dotkneš, cítiš zasa ten istý pocit
ktorú keď nevidíš, máš úplne opačný pocit,
pocit, že umieraš
Láska je proste zbierka pocitov, podľa mňa... celá encyklopédia pocitov, ktoré Ťa bombardujú z každej strany a občas zápasia: Najkrajšie vs. Najhoršie
Neúhlasím s Valentínom, milovať a oslavovať by sme to mali každý deň
Valentín neslávim, lebo nemám s kým a ak aj bude ským, tak je podľa mňa trápne obdarovávať sa len preto, že je to napísané v kalendári. Blbosť. Keď budem chcieť niekomu spraviť radosť nemusí byť 14.2(výnimka je môj otec lebo sa vtedy narodil)
A som strašne žiarlivá keď sme pritom , ale páči sa mi výrok že Žiarlivosť nie je prejav nedôvery, ale strach že prídem o to čo mám rada
ale niekedy ked sa idem zabavit, tak mozno tak je neaky "flirt", ale urcite nic viac... proste len oprasujem moje schopnosti
Zobrala mi aj to, čo jej vôbec nepatrilo. Takže si myslím, že láska je vo svojej súčasnej podobe k ničomu s výnimkou tej, ktorá pri mne stála od samotného začiatku...
Neveru neuznávam, sice som jej bola účastníkom, no nebolo to z mojej strany.
Láska na jednu noc? skorej sex na jednu noc. a ked tak už večer.. Hmm, všeličo bolo.
A valentín je len komerčný sviatok, no ak nieste singl sa to dá pekne osláviť vo dvojici..
Lenze bohuzial v poslednej dobe mam zly pocit, navraciam sa do mojho stavu pred obdobim kedy vo mne vzplanula - tj. velmi negativisticke a pesimisticke videnie. Bohuzial mam pocit, ze moja laska sa konci (nie z mojej strany) alebo minimalne dostane krutu ranu, aj ked zatial su to len moje cierne myslienky.
Momentalne suladim s E.B.Lukacom: "Nesmiem byt stastny, lebo stastim stastie uplynie"