Laska stojí hlavne veľa úsilia,nervov,času,ale aj peňazi. No peňiaze nie sú podstatné čo sa týka citu, dá sa kupiť sex, darčeky a cit ktorý nie je pravý ak maš veľa peňazí chce ťa každá..ale ak je pravá môžeš mať stare auto, nosiť secondhand a bude s tebou.laska nie je nikdy o peniazoch
neviem ja také nepredávam. Ale niekedy jeden sex, zabepečenie,1 karierny postup podla toho čo ten druhý potrebuje a že je dnes takých vzťahov vela o tom by sa dala písať kniha.
Pravá laska nie je založená na závislosti na druhom ( obavy o stratu priatela/ku , žiarlivost a pod.) to nie je láska ale obyčajná závislosť ako napr závislosť na fajčení... treba pochopiť že pokial budeme takto "lúbiť"druhého tak to bude mať len opačný efekt lásky ... čiže vznikne z toho smútok samozrejme ... človek potrebuje absolutnu slobodu a ked takto miluje tak je stále vo väzení
niekomu takýto stav vyhovuje aký u mňa prevláda. ja naozaj nemôžem za to, že sa mi dostali do života nepríjemné, pochybné osoby ktoré mi dlhodobo znepríjemňujú život čo ma za následok to, že ma nielenže ona nechce ale aj to, že ľudia odo mňa začali bočiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov