Kks jaka diskriminácia, a to mi chceš ako zakázať ?, fuj sa hanby...!...a ja just napíšem....podľa mňa láska je citový vzťah, najkrajší zo všetkých, neopísateľný, každý ju prežíva inak, láska je vtedy keď je človek schopný za toho druhého položiť aj život, je k nemu pripútaný....o láske sa dá hovoriť nielen u muža a ženy ale aj medzi mamkou a dieťaťom..., aj tam je láska, materinská láska....zatiaľ cítim len lásku ktorú majú moji rodičia ku mne a ja k nim....ešte som nebola nikdy zamilovaná....aspoň myslím.....ale neznášam keď my niekto o povie že mladší nemôžu ľúbiť, mať radi...
Jeminku ja som jaka tapa.......ách pardon.....ja čítam že: aby sa od 10 - 13 rokov NEPISALI svoj názor...........ách bože, ešte raz sa ospravedlnujem.........uuupsss......
ja by som tu hranicu posunul este vyssie, ale imho to od veku az tak moc nezalezi. (i ked neverim ze baby mladsie ako 14, 15 vedia co laska naozaj znamena)
pokym clovek nezazije skutocnu lasku, tak nema ako vediet co to je. a skutocna laska, to nie su tie 2oj mesacne vztahy ktore stroskotali na uplnej kokotine
-pokial ju máš,je ti užasne,ale ak o nu prides,tak si schopny urobit cokolvek,aby si ju ziskal s5 a pokial sa nezbavis zavislosti,tak ta skor či neskor zničí
-zvyknúť si na ňu je jednoduché,ale končí to mukami: disappointed:
laska pre mna znamena hladanie.. badanie.. nehu. dotyky..stastie.. strastiplna cesta bolestou, slzy.. depresie.. a stastie ktore si na vas nesadne tak lahko..
No to iste by som sa ja mohol spitat teba mas len sedemnast tak co je to laska?????.....a to iste sa ma moze spitat 35 rozny clovek a toho sa to moze spitat 50 rocny a kazdy bude mat iny nazor lebo kazdy ma svoj subjektivny podla veku a toho svojho zaziterho tak troska trapna otaska nie?
boze ludia bolo to pisane preto, lebo je tu sami clanok "mam 12, milujem svojho spoluziaka, pomoc" a podobne traposiny a dokonca i taketo deti riesia ze jak chalanovi vyfajcit no akoze ked je vam to v poriadku tak je to vasa vec no.
či už zlých alebo dobrých,bolesť je znesitelnejšia pokiaľ viete že tenm druhý vas skutočne miluje.
V takomto prípade sa jedná o astrálnu...schopnú prekonávať i najväčśie hranice.
Smrť,odlúčenie či zatratenie,je ničím.
Príklad....ona v neby a on v pekle....on jej slúbil večńu lásku a to že zostanú spolu naveky....on sa prebýja hordamy nepriatelov a ona sa zaň modlí.....kiež by som našiel takú lásku...nieje to tak jednoduché : disappointed:
jedna baba v jednom fore napisala toto a je to podla mna pravda:
Láska? Zrádný cit postrádající logiku, jed který sníží vaše IQ na polovinu a způsobí že se chováte jako pitomci a přesto, že víte jaké je to svinstvo jste pro ni ochotní žíti i zemřít
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Po druhé, túto diskusiu založila fakt tá pravá, hlavne keď prvé čo máš v profile je, že ľúbiš tequilu...
pokym clovek nezazije skutocnu lasku, tak nema ako vediet co to je. a skutocna laska, to nie su tie 2oj mesacne vztahy ktore stroskotali na uplnej kokotine
-ked raz zacnes milovat nemozes prestat
-je jej vsade plno..len ty na nu nemaš..
-pokial ju máš,je ti užasne,ale ak o nu prides,tak si schopny urobit cokolvek,aby si ju ziskal s5 a pokial sa nezbavis zavislosti,tak ta skor či neskor zničí
-zvyknúť si na ňu je jednoduché,ale končí to mukami: disappointed:
to som vela krat pocula a je to svatáá pravda
teple pivo
a studena klobaska
a to v tvojom profile ze nemam rada:barbie a barbie girls..ehm..lol
Citenie,túžby,posadnutie niečím
jedno čím alebo kým,
je to hlboke spojenie dvoch duší,
vzájomne zdielanie zážitkov,
či už zlých alebo dobrých,bolesť je znesitelnejšia pokiaľ viete že tenm druhý vas skutočne miluje.
V takomto prípade sa jedná o astrálnu...schopnú prekonávať i najväčśie hranice.
Smrť,odlúčenie či zatratenie,je ničím.
Príklad....ona v neby a on v pekle....on jej slúbil večńu lásku a to že zostanú spolu naveky....on sa prebýja hordamy nepriatelov a ona sa zaň modlí.....kiež by som našiel takú lásku...nieje to tak jednoduché : disappointed:
Láska? Zrádný cit postrádající logiku, jed který sníží vaše IQ na polovinu a způsobí že se chováte jako pitomci a přesto, že víte jaké je to svinstvo jste pro ni ochotní žíti i zemřít
boze to tak krasne napisala ..