No ja som si kvôli láske chcel pustiť plyn a to navianoce ale potom som si povedal srať na piču ve´d ona odrbala mňa a vonku som si radšej zapálil brko... ale stále to bolo bolestive lebo som ju každý boži deň vídal po ulici chodiť s tým svojím tak som pil zo žiaľu ono to pomáha... Odporúča 9 z 10 alkoholikov.. Ale odyšla het z tohto nážho prekrásneho slovenska a teraz pijem od radosti... Teraz keby som sa bol zaľúbil a sklamal by som sa v láske asi zase kopnem do seba vodku pár pív a idem sa kurviť radšej niekde do bordelu...
prepac @tunidlo ale co ta plati tomas za to, aby si tu po nas opravoval chyby?? inak uplne k teme zas tvoj prispevok..ach jaj.... a potom nehres ked to tu je ****
neni zadny trik nato aby si zabudla zabudnes az casom inak sa to neda aj ked sa akokolvek snazis ale potom ta to prejde musis si uvedomit ze zivot ide dalej a nezastavovat sa nad tym co bolo!!!
no myslim ze tym ze sa tou tvojou stratenou laskou budes zaoberat este natolko ze o nej robis diskusie a pytas sa ludi ako mas zabudnut na nu urcite tak lahko nezabudnes proste to len ABSOLUTNE NERIES,nehovor o tom,nepytaj si,nepis,nic proste...a ked nemas v mysli nic ine cely den iba "JEHO" tak si vymysli nejaku vec dobru ktora ta bavi a paci sa ti a snaz sa len na nu sustredit a hlavne bavit sa ist von,diskoteka,bar,to zabbere viac ako fora o tvojich problemoch...
podla mna si treba najst nejaky konicek..zacat sa venovat kamaratom, navstevovat vsetky vecierky a party, pozerat filmy..citat knihy...mne pomahalo, ked som nebola sama a mala som aktivitu..aaa..hlavne...uz nedufat ze sa niekedy este vrati..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
cas zahoji rany...to je cele..aj ked neznasam tuto frazu.
už len chýba, aby odyšla S slovenska a tá veta bude dokonalá
@4 Ejha, ty si vazne dostala kopy ? Cudne, akurat som si pozrel tvoju webku a prides mi ako prototyp stastne zamilovaneho cloveka
v podstate asi to co napisal blackknight, nebyt sam a nedepkovat sa, nedovolit tomu, aby ta to zozralo....
zabavat sa s kamosmi...
ak ta chyti depka , je to potom dost tazke dostat sa z toho, treba to nechat na cas...
55lienka a ty si vazne dostala kopacky??? to by som neveril... (
drz sa a nedepkuuj
Ja som predsa žiadne chyby neopravil ...