Ja nezvyknem písať diskusie na takuto tému,a už vobec sa nevyplakavam na ramenach cudzich ludi.Ale toto ma už žere 2roky,tak sa s vami o to podelim.Ja neviem prečo,začo ,načo ale moj priateľ s ktorym chodim 2roky je neprestajne v kontakte so svojou bývalo
ja by som jej asi napisala nech sa uz uvedomi,ze co riesi,ze je zadany alebo nahukala nanho ze ak s tym neprestane, lebo sa s nim rozidem...a ta fotka..no vies co skus??? take diabolske ....nejako zacni aj ty vykecavat s byvalym popripade nejake fotecky, a tak okato aby to videl ze ako zareaguje a opytaj sa ho ci sa mu to tak paci..
suhlas s @1 , ale zas by som sa nenechal ojebavat... je normalne ze ti tieto vveci prekazaju a ak si mu to povedala a aj napriek tomu neprestal,a zdovodnil to ,preco stale riesi tieto veci s byvalou,prestal sa k tebe spravat ako k partnerke,tak je asi cas ho kopnut niekam. Naco ti je vztah s chlapom,ktory na teba kasle?
Ja by som to nevydržala tak dlho tolerovať, resp. vôbec.
Povedala by som mu čo mi vadí, prípadne aby s bývalou ukončil vzťahy, ak by mal výhrady, tak, hold, smola (jeho)
daj si požiadavky nech s nou prestane uplne komunikovať alebo minimálne do takej miery ktorá by ti vyhovovala ak ťa má radšej tak s tým určite prestane ak nie, bohužial je mi lúto to už bude na tebe či to budeš dalej tolerovať
Chlapi su svine... Neviem, ja by som zobral odvahu, a hodil mu na oci " ja alebo ona", bud uplne zmizne ona, alebo ty..toto je podla mna natahovanie...zaciatok konca
btw...nemozes preposlat tu fotku byvalej hore bez ?
viem ze mam len 13 a velmi ti radit nemozem...ale jednoducho nech sa rozhodne ci chce teba alebo ju... aked bude chciet teba tak mu povedz ze si to nezelas alebo aj ty zacni tak ako on...ved najlepsie obrana je utok
ja som mojmu chalanovi zakazala kamaratku( kedysi s nou chodil) lebo mi kvoli nej klamal a vkuse sme sa kvoli nej hadali. zobral to v pohode lebo si uvedomil, ze moze o mna prist. doteraz sa s nou nebavi a ma ju v ignore. ak ta ma rad tak by to mohol pre teba urobit. ak nieje ochotny sa s nou prestat bavit tak to je uz problem...
no ja najskor vobec nerozumiem ako si mu toto vsetko mohla takto dlho tolerovat...ked sa zacala okolo mojho chlapca tocit daka baba tak som mu dala razne na vyber ze bud ja alebo ona a samozrejme ze si vybral mna a s nou veskere kontakty zrusil.Ak mu das ty na vyber a povie ze chce teba ale napriek tomu s nou kontakt prerusit nedokaze tak potom nechce teba a posli ho do kelu lebo ti zato nestoji.Vztah je o dvoch a ziadny treti tam nema co hladat!
No ... my naozaj dospeli chapeme, ze ten, s kym chodime, nam nepatri. A este vieme, ze medzi spolahlive zabijace vztahu patria najma:
- ziarlivostne sceny
- ultimata
- majetnickost
Ziadat od neho, aby prerusil akekolvek kontakty s kymkolvek, je detinske (a splna to vsetky tri horeuvedene body). Vztah je o dvoch, ale zivot nie je len o vztahu s frajerkou. Este su tam konicky, praca, kamosi, kamosky etc. etc.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ja by som jej asi napisala nech sa uz uvedomi,ze co riesi,ze je zadany alebo nahukala nanho ze ak s tym neprestane, lebo sa s nim rozidem...a ta fotka..no vies co skus??? take diabolske ....nejako zacni aj ty vykecavat s byvalym popripade nejake fotecky, a tak okato aby to videl ze ako zareaguje a opytaj sa ho ci sa mu to tak paci..
ak ta ma rad ostane s tebou
Povedala by som mu čo mi vadí, prípadne aby s bývalou ukončil vzťahy, ak by mal výhrady, tak, hold, smola (jeho)
btw...nemozes preposlat tu fotku byvalej hore bez ?
- ziarlivostne sceny
- ultimata
- majetnickost
Ziadat od neho, aby prerusil akekolvek kontakty s kymkolvek, je detinske (a splna to vsetky tri horeuvedene body). Vztah je o dvoch, ale zivot nie je len o vztahu s frajerkou. Este su tam konicky, praca, kamosi, kamosky etc. etc.