lebo je to tak, filozofovat sa neoplati. bud lubis a lubeny lubi toho kto lubi jeho. to je ten lepsi pripada alebo je to napak. preto nelub ked ta boli a zi
no moja je to raz tak a nikto to nezmeni.....tak sa nad tym prestan zamyslat.všetko čo sa v živote deje, deje sa z urciteho dovodu a snaha zmenit to je maaarna Kto by chcel mať niečo čo nikdy nemal bude musiet urobit nieco co este nikdy neurobil
Prečo? pPrečo si nepozres ine diskusie a preco to tam nenapises a preco musia existovat taky ludia, ktorý aj ked tu temu vidia napisu taku istu len v inom zneni?
nuž máš úplnú pravdu teda to ani nie je na smiech, lebo ja som to už viac krát zažila, pretože bolí to veľmi, keď niekto sa ti páči veľmi a on ti city neopätuje a tebe jeden jediný jeho pohľad spôsobí, že sa celá rozklepeš.No ešte horšie je keď ti zraňuješ iných a nie si schopná opätovať city tomu druhému.dúfam, že to nikdy nezažiješ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
asi preto, aby bolo dôlezity a aby to "aktualne"
a preco som pisem? ked ma to nezaujima?
preco?