Laske nemozes predkladat miesto s ktoreho ma poxadzat...
Myslis, ze by si mohol xodit s holkou, ktora je z domu a xodi na ten isty intrak ako ty a neimloval by si ju? alebo ze by si nemohol byt s holkou ktora nieje s intraku a vobec z mesta s ktoreho si ty i ked by ste sa velmi lubili?
ja chodila s jednym z Popradu hoci ja som z Po.nevydrzalo to ale to bolo o tom ze jednoducho vtedy sme neboli dost zrely na vztah na dialku, pootm to boli z Po, co by sa dalo povedat zeby to bolo idealne ale kedze ja som cely tyzden v skole v Ke takze ani to moc nevydrzalo a teraz sa konecne nieco crta v Ke takze uvidime hoci to bude o hubu,lebo aj clovek by si chcel vecer ist niekam sadnut, ci niekde zabavit,ci ... . ale kedze spoje do Po v noci moc nechodia tak ...
ale fakt to mas jedno ze kde ta tvoja byva ked na intaku tak budete takmer stale spolu, ked bude z ineho mesta tak sa musis naucit vyuzivat vsetky spolocne chvile na 110%.jednoducho to mas nakoniec jedno, vsetko ma svoje klady aj zapory.
nepáči sa mi ten výraz: oplatí sa mi mať dievča.." sa spamataj chlapče, aké.. "oplatí sa mi?" šak to nie sú cukríky za akciovú cenu ktoré sa ti oplatí kúpiť, lebo sú za 9,90..
je to pravda, vyhody, aj nevyhody, ked mas dievca na intraku a dopadne to zle, tak musis zit s tym ze ju stretavas, ak ju tam nemas ale niekde doma, musis zit s tym ze ste spolu iba cez vikend
ja mam aj doma aj na intraku. tu co mam doma naozaj lubim a co je na intraku iba pretiahnem a uspokojim nedostatok sexu cez tyzden. moj nazor je ze muz dokaze mat zenu ktoru uprimne miluje a popri tom mat milenku.... abba higy
Nejak by som si v tvojom pripade odpustila ten pojem, ze tu, co mas doma naozaj lubis... Keby mala ona popritebe nejakeho chlapa, ktorym sa len necha pretiahnut, iste by si bol rad... To nevydrzis 5 dni bez sexu?
ak to niekomu pomoze tak ja mam babu nieco cez 3 roky (z toho isteho mesta)..po roku ako sme boli spolu odisla na VS do blavy...171 km o nasho mesta videli sme sa iba cez vikendy a prazdniny..sice sme mali uz aj krizu ale sme stale spolu...teraz je 4 mesiace v usa v praci a zijem..vrati sa zase na skolu ale ja uz tiez do trnavy..ale cez vikendy budeme spolu...podla mna ked sa dvaja maju naozaj radi a klape im to je jedno odkial su a ci sa vidia kazdy den alebo iba raz za dva tyzdne...a zase keby sa mame tie 3 roky vidiet kazdy den tak nas to uz asi nebavi a pekne si lezieme na nervy...
Fikas: by ma zaujimalo keby ti ta tvoja (kt. zevraj lubis) povedala ze spava s nejakym pre nedostatku sexu co by si robil. myslim ze bud ti je ukradnuta alebo by si to nedokazal tak lahko uniest ze ti picha z inym
FIKAS: tu doma asi nemiluješ bo inak by si ju nepodjebawal kwoli nedostatku sexu s nejakou pipkou
NEMO17:no to je troška rozdiel či si s niekym kazdy den alebo raz za 2 tyždne
podla mna si mala mať babu bud z intraku alebo z rownakeho mesta bo je dolezite aby ste boli spolu wždy ked potrebujete by som newydrzala so wztahom na dialku ked potrebujem objať a on je odo mna 200km vzdialeny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Myslis, ze by si mohol xodit s holkou, ktora je z domu a xodi na ten isty intrak ako ty a neimloval by si ju? alebo ze by si nemohol byt s holkou ktora nieje s intraku a vobec z mesta s ktoreho si ty i ked by ste sa velmi lubili?
Teraz to je este tasie ale pomohol si my Diky
ale fakt to mas jedno ze kde ta tvoja byva ked na intaku tak budete takmer stale spolu, ked bude z ineho mesta tak sa musis naucit vyuzivat vsetky spolocne chvile na 110%.jednoducho to mas nakoniec jedno, vsetko ma svoje klady aj zapory.
buď to tak cítiš, alebo nie..
Fikas: by ma zaujimalo keby ti ta tvoja (kt. zevraj lubis) povedala ze spava s nejakym pre nedostatku sexu co by si robil. myslim ze bud ti je ukradnuta alebo by si to nedokazal tak lahko uniest ze ti picha z inym
FIKAS: tu doma asi nemiluješ bo inak by si ju nepodjebawal kwoli nedostatku sexu s nejakou pipkou
NEMO17:no to je troška rozdiel či si s niekym kazdy den alebo raz za 2 tyždne
podla mna si mala mať babu bud z intraku alebo z rownakeho mesta bo je dolezite aby ste boli spolu wždy ked potrebujete by som newydrzala so wztahom na dialku ked potrebujem objať a on je odo mna 200km vzdialeny