Aky mate k nej vztah/ uz ju nenavidite ? Kolko raz ste ju stihli pocut tento rok ? Ja teraz prvy na Vive , tak mi napadlo, a bratranko si nemohol kupit rifle kvoli tomu ze ju nemoze ani vystat v shope ma s tym dorazil .
este ani raz ale nemam tuto pesnicku rada. nemam rada džordža majkla ale prave som si nadupala ipod vianocnymi pesnickami 4 giga su asi vianocne albumy a spol. a uplne mam z toho dobre pocity
ja ju mam rad..aj georga mam rad..nasi ho zboznuju tusim odkedy sa narodil..mame doma asi vsetke jeho albumy, dvd z koncertov, s videoklipmi..mama ma dokonca v kuchyni dvierka z vnutornej strany oblepene jeho plagatmi este z cias kamarata takze asi to mam nejak dedicne
Táto spievanka je typický psychodelický manipulátivny zvuk ktorí ti vnucuje radosť z vianoc a aký je kapitalizmus liberalny podla vás niektorých vtĺkajú nám od októbra vianočné hovadiny aby sme boli konzumnejší a tvorili západu zisk...
som bola na víkend doma, tak som ju počula asi 2x na slovenskom rozhlase.....a tak....zatiaľ mi nevadí, vo vinočnom období si rada zabliakam spolu s už spomínaným slovenským rozhlasom
idem si ju pustit, dik za tip! mam na nu uzasne spomienky z cias dlhych intrakovych vecerov a vareneho vinka s najlepsou kamoskou a vzdy vo mne vyvola nieco prijemne a pohodove
@tasha5 púšťal vtipné videá plus každý týždeň bol tématický - napríklad strieľal paintballové guličky po kameramanoch a raz bol zakopaný pod zemou a vysielal odtiaľ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
neznášam to
a naviac to neklasifikujem ako vianočnú pesničku, lebo ak by tam bolo hoci len Last Ramadán, bolo by to stále o tom istom
superny song, vždy vo mne evokuje vianoce a všetko čo vo mne evokuje vianoce je pre mňa super. [aj keď teda povodne nemal byť vianočny]
a nevadí mi, akosi som si na to zvykla
Vždy ma to naladí na dobrú náladu a ešte ak ku tomu sneží. Krása