Chalani a holky, nie je tu čírou náhodou niekto, kto sa zaoberá lazarusom a má niekde vytvorené ľubovoľné logo nejakej firmy alebo niečoho takého? predtým ako začnete dávať komenty typu: naučíš sa to len programovaním, tak sa prosím trošku zľutujte, zajtr
@etelnair len jednu..a aj na tú sa mám dosť učiť, nehovoriac o tom,že časť z tých ďalších som si nechala na dnes, keďže som netušila, že sa mi tam prihrnie ďalšia..a keby aj, tak no a? ty si si vari nikdy nič nenechal na neskôr?
To je fak taky problem nakodit logo s cervenym napisom tesco a piatimi modrymi ciarkami? Ja som sice v lazaruse nikdy nic nerobil, ale urcite sa to tam da aj vyklikat bez potreby extra kodenia...
@tommyhot profesorka chcela niečo zložitejšie, ale asi skončím pri tescu alebo niečom takom a pre mňa je to dosť problém s totými všetkými obdĺžnikmi a tak..
@matwejo lazarus je jedna vetva Object Pascalu, a asi sa tak volá aj pre ňu najpoužívanejšie free IDE, veď nemôžeš predsa od stredoškolských učiteľov informatiky vedieť čo to vlastne učia, to by si chcel príliš veľa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
nechapem co sa nepreslo na C