Heeej a kde je CRT-čko? Moje oblúbené. Minule som sa rozzúril, tresol som do stola a to obrie hovado sa centimeter vznieslo do vzduchu, potom padlo a vyplo sa presne ako v tých kreslených seriáloch, ešte aj taký zvuk to vydalo.
@weeman touto anketou som mal na mysli televizory, nie monitory
@tenpatic keby uz boli OLED telky, bola by tu ta moznost mozno maximalne prototypy existuju
@helliumka to nie je pravda, plazma ma vysoku spotrebu iba pri bielom obraze a maximalnej svietivosti bunky, pretoze v plazme svietia jednotlive body, priemerna spotreba plazmy je vyssia o zanedbatelnu hodnotu narozdiel od lcd...led je na tom vseobecne najlepsie, co sa tyka spotreby
@helliumka tak potom mate tak nastavenu plazmu, nasa (127cm) zere okolo 120W, uz sme to merali pri dynamickom obraze + bluray to vyskocilo na 230W, a vela zalezi od toho, co sa zobrazuje...
moj oco zaspava pri plazme, vzdy mu ju vypinam okolo pol druhej rana
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
..kvak..
@tenpatic keby uz boli OLED telky, bola by tu ta moznost mozno maximalne prototypy existuju
@helliumka to nie je pravda, plazma ma vysoku spotrebu iba pri bielom obraze a maximalnej svietivosti bunky, pretoze v plazme svietia jednotlive body, priemerna spotreba plazmy je vyssia o zanedbatelnu hodnotu narozdiel od lcd...led je na tom vseobecne najlepsie, co sa tyka spotreby
moj oco zaspava pri plazme, vzdy mu ju vypinam okolo pol druhej rana
a k teme. mame lcd ale telku nepozeram.OLED je vraj najlepsie momentalne
akurat si ale rodicia kupili LED asi 80cm a su nadmieru spokojny co sa tyka kvality