ludia. Chcel by som vedieť aký máte názor na tento šport. Kedže tento šport sám robím velmi by ma to zaujímalo kuknite na moje odkazy tam najdete bližši obsah čo vlastne ten Le PARKOUR je diky ale podla mna je to veeeeelmi fasa sport i ked este sa s ty
Zo 43 tem (v case pisania tohto prispevku), je toto 9. tema o parkoure, hadam by uz aj stacilo.
V reklame, ktora kedysi bezala v TV, su vyse 70% registrovanych sportovcov na Slovensku futbalisti, ale ani o futbale tu nie je tolko tem ako o parkoure. Tak uz si s tym laskavo dajte pokoj.
Parkour je dost fajnova vecicka podla mna...v poslednej dobe je to dost in..Mne sa to moc moc lubi, len xce to byt dost sikovny..Filo 99 si super, kukla som tvoje fotecky a su fakt posobive..Len si nepolam nohy ..
mne sa to bohovsky lubi.lenze ja sa uz lamem ked skacem 5 schodov alebo metrový múrik takze len tak na pohlad ale festovo obdivujem tych ludi co to robia...
parkour? to je uzasny sport a v prvom rade treba mat odhodlanie robit ten sport, knodicka je dôlezita, ale nieje ta najpodstatnejsia vec an tom. treba odblokovat hlavne iste psychicke zabrany. lebo mozes mat telo na parkour, ale pokial sa neodhodlas neico skocit, tak to neskocis.
inak aj ja robim parkour a mam aj crew- FeaR CrasherS a skaceme v BA
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
V reklame, ktora kedysi bezala v TV, su vyse 70% registrovanych sportovcov na Slovensku futbalisti, ale ani o futbale tu nie je tolko tem ako o parkoure. Tak uz si s tym laskavo dajte pokoj.
inak aj ja robim parkour a mam aj crew- FeaR CrasherS a skaceme v BA