@monsterkill jo a možno si mi hovoril že ho ešte nemáš, ale asi si ma netagol, lebo som si to nevšimol. a aj keby, tak ti na to môžem kašlať, pýtaš sa otázku ktorú sa netreba pýtať, vygooglim si League of Legends system requirements, vygooglim si daného notebooku spec (ifications), porovnám číselká pri rýchlosti procáku, veľkosti ramky a veľkosti grafickej pamäte, a viem.
čiže to že sa vôbec musíš pýtať je tvoja blbosť/lenivosť, to že ti vôbec nejak odpovedáme je naša ochota/blbosť, tak láskavo nebuď kokot a prejav ak už nie vďaku (ktorá by bola namieste), tak aspoň trochu slušnosti, ty úbožiatko nemysliace
Ja som lolko rozbehol na internete cez mobil, pač to žere menej ako 0.1kbps. A na notebooku mám integrovanú grafiku a ide mi to aspoň s 24 fps Aj keď sem tam mi to pri niektorých skinoch seká, ale ja som zvyknutý už.
@monsterkill procák nie je až taký podstatný, dnešné hry najvýraznejšie brzdí pomalá grafika, pokiaľ výkon grafiky stačí a ramky máš dosť, tak plus-mínus 0.5 Ghz na CPU je detail.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
THE END.
@monsterkill
@etelnair
čiže to že sa vôbec musíš pýtať je tvoja blbosť/lenivosť, to že ti vôbec nejak odpovedáme je naša ochota/blbosť, tak láskavo nebuď kokot a prejav ak už nie vďaku (ktorá by bola namieste), tak aspoň trochu slušnosti, ty úbožiatko nemysliace
» euw.leagueoflegends.com/board/showthrea...