poznam dvoch ludi, co to pravidelne uzivali, neviem uz ako sa to volalo, ale tusim v Nitre bol daky taky shop, kde to mali.. a jednemu z toho kvalitne poprepinalo, tomu druhemu len troska
Neskúšala som to síce, ale Ipomea purpurea. Tú môžeš zohnať za pár centov a máš podobné stavy ako z LSD. S tým rozdielom, že s najväčšou pravdepodobnosťou budeš mať bad trip.
Neskúšal som, ale myslím, že Šalvia divotvorná je ešte stále legálna - napr. v Čr nie je. Ale neviem najst tie shopy už, kde to mali sušené. V konečnom dôsledku by som si asi nato netrufol.
@james98 salvia je legalna aj sa tu predava v CR je tiez legalna » cs.wikipedia.org/wiki/%C5%A0alv%... na salviu by som si netrufol ani ja, ale shopoch maju aj dalsie zaujimave rastlinky ktore rabia dost silne stavy a daju sa uzivat ako rekreacne drogy (narozdiel od salvie).
@livre Ipomoea rastie ako burina pomaly v každej záhrade..
@James98@Xxar3s šalvia sa dá považovať za bezpečnejšiu než napr. alkohol. poznám ľudí, ktorí to skúšali a ten stav trval naozaj krátko, sotva pár sekúnd-minút.
podľa mňa je dôležité si uvedomiť, že väčšina "legálnych drog" je legálnych preto, lebo ešte nestihli byť legislatívne klasifikované ako nelegálne. z chemického hľadiska stačí určitá obmena už známej existujúcej štruktúry a nová legálna droga je na svete. samozrejme žiadne klinické testy alebo poznatky týkajúce sa dlhodobého užívania. u väčšiny je otázkou času kedy začnú byť považované za nelegálne. myslím, že žiadna látka meniaca vedomie človeka nie je 100% bezpečná pre všetkých. ak chce človek niečo užívať dlhodobo, mal by si radšej zvoliť látku, o ktorej sú dostatočné poznatky. móda vlna "solí do kúpeľa" a "hnojív" nesie väčšie riziká než "klasické" nelegálne drogy.
lysohlavka bohemica je asi legalna, ked sa da najst v lese, nie?
a v predaji - no skusila som alkohol, kavu, cukor, take to striekatko do hrdla ked mas chripku a musim povedat ze to striekatko som potom pouzivala aj ked mi uz niec nebolo, lebo mi po tom bolo fakt prijemne takze to sa osvedcilo najviac, inak skoda reci.
neviem, ci 'drogy', ale tramal mam moc rada a to som ho nikdy neuzivala inak ako na bolest v predpisanej davke
ale vedela by som si zvyknut na to, ze ma bavi zit :/
Na slovenskú nezostalo legálne už nič.. však prečo myslíš že porušili crazy a eufória shopy,? JEDINE CO OSTALO LEgalne sú kadejakých bylinky a korienky v botanicu
@atropabelladona na psychedelika pozor sice nie su navykove a vacsina ani toxicke pre telo ale ich nebezpecenstvo spociva v tom ze pod ich vplyvom nemas pod kontrolou vlastnu osobnost takze sa mozes napriklad hodit pod vlak, vyskocit z okna zabit svojho psa (to sa naozaj stalo) a podobne a ze to slape len chvilu? ale aj za tu chvilu sa ti rozpadne osobnost a nevies kto si
@Livre ja som tým len chcela povedať, že to rastie ako burina na každom rohu a je jednoduchšie si to nazbierať, než to niekde zháňať. ako deti sme sa tými semienkami ohadzovali, také množstvo ich stále bolo.
@James98 je pravda, že na videu vyzerá každý "stav" desivo
@Xxar3s pred takými vecami treba mať rešpekt, ale nie len pred psychedelikami, ale celkovo pred látkami ovplyvňujúcimi vedomie. mnoho mojich priateľov tomu podľahlo a rozložilo to nie len ich osobnosti, ale aj ich rodiny, priateľstvá.. neviem od čoho to závisí, že niekoho to úplne pohltí. problém vidím aj v tom, že ak je niečo voľne dostupné v obchode, bez nejakých špeciálnych upozornení na obale, tak to veľa ľudí považuje za bezpečné. už som sa stretla s tým, že niektoré ženy ani plánované tehotenstvo nezastavilo pre užívaním všelijakých svinstiev. na jednej starne sú ľudia slobodní a môžu si robiť čo chcú, na druhej strane za to potom nesie zodpovednosť celá spoločnosť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
@James98 @Xxar3s šalvia sa dá považovať za bezpečnejšiu než napr. alkohol. poznám ľudí, ktorí to skúšali a ten stav trval naozaj krátko, sotva pár sekúnd-minút.
podľa mňa je dôležité si uvedomiť, že väčšina "legálnych drog" je legálnych preto, lebo ešte nestihli byť legislatívne klasifikované ako nelegálne. z chemického hľadiska stačí určitá obmena už známej existujúcej štruktúry a nová legálna droga je na svete. samozrejme žiadne klinické testy alebo poznatky týkajúce sa dlhodobého užívania. u väčšiny je otázkou času kedy začnú byť považované za nelegálne. myslím, že žiadna látka meniaca vedomie človeka nie je 100% bezpečná pre všetkých. ak chce človek niečo užívať dlhodobo, mal by si radšej zvoliť látku, o ktorej sú dostatočné poznatky. móda vlna "solí do kúpeľa" a "hnojív" nesie väčšie riziká než "klasické" nelegálne drogy.
a v predaji - no skusila som alkohol, kavu, cukor, take to striekatko do hrdla ked mas chripku a musim povedat ze to striekatko som potom pouzivala aj ked mi uz niec nebolo, lebo mi po tom bolo fakt prijemne takze to sa osvedcilo najviac, inak skoda reci.
ale vedela by som si zvyknut na to, ze ma bavi zit :/
@James98 je pravda, že na videu vyzerá každý "stav" desivo
@Xxar3s pred takými vecami treba mať rešpekt, ale nie len pred psychedelikami, ale celkovo pred látkami ovplyvňujúcimi vedomie. mnoho mojich priateľov tomu podľahlo a rozložilo to nie len ich osobnosti, ale aj ich rodiny, priateľstvá.. neviem od čoho to závisí, že niekoho to úplne pohltí. problém vidím aj v tom, že ak je niečo voľne dostupné v obchode, bez nejakých špeciálnych upozornení na obale, tak to veľa ľudí považuje za bezpečné. už som sa stretla s tým, že niektoré ženy ani plánované tehotenstvo nezastavilo pre užívaním všelijakých svinstiev. na jednej starne sú ľudia slobodní a môžu si robiť čo chcú, na druhej strane za to potom nesie zodpovednosť celá spoločnosť.