bola som včera na jednej chate kde som sa zoznamila s jednycm chlapcom z našej školy..myslela som si že je to namysleny pako..ale superovo sme si pokecali...a jednoducho som zsitila že mame strašne vela veci spoločnych..pocuvame rovanku hudbu,obaja zboznu
vy by ste vsetko riesili rozpravanim, aj toho mladika co sa nechcem bozkavat na zastavke
podla mna by si mali este par krat niekam vyjst, len tak mimochodom... a bez toho aby boli pripiti xD lebo co ak je naozaj taky ako si uviedla na konci prveho riadku?
O mne si tiež mnohý myslia že som namyslený pako a stalo sa mi presne toto isté ale na koncoročnom hlavne nestresuj buď v kľude to že sa ani učiť nevieš tak to je prirodzene ja na to ani zaľúbený nemusím byť xD pokecaj s nim chodte niekam von ono to vynde nemaj boja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
vášnivo sa mu vrhni okolo krku a uvidiš ako zareaguje
@0 porozpravaj sa s nim, nic jednoduchsie asi nie je
no a k teme: porozpravat sa s nim moze byt pre nu zlozitejsie,ked sa naprikald hanbi alebo co
podla mna by si mali este par krat niekam vyjst, len tak mimochodom... a bez toho aby boli pripiti xD lebo co ak je naozaj taky ako si uviedla na konci prveho riadku?
proste pohoda a prirodzenost
drzim palce