vyse pred mesiacom som sa zoznamila v meste v klube so super chalami-dvojcatami-futablistami co chodia na nasu skolu teraz zacali tak ako ja tiez prvak len ja som gymnazium a aoni sos (to sme v jednej budove ze akoze suukromne ZP) som s asnimi zoparkrat v
tak toto je najdlhsia veta aku som kedy videl dost problem sa z toho vymotat poznas toto? kto sa hanbi, ma prazdne gamby? tak to aspon skus, za to nic nedas, budes mat v zivote vela prilezitosti na chalanov ak sa ti to nepodari teraz
v prvom rade sa nauc pisat, v druhom rade, ked idu na chatu a nieco tam poriesia s tou mrkvou, tak aspon mas po probleme - bude jasne, ze nemas sa o nic viac pokusat. a zda sa mi, ze cele je to len o tom, ze su strasne zlati a chutnucki a milucki...to nie je az take rozhodujuce, podla toho ako pises a co pises sa mi zda, ze by si mala este cakat kym zacnes chalanov riesit.
ach, stačí aby bol niekto k tebe zlatučný a milučký a už si zbláznená kde sú tie časy ? Ja som zlatý a milý vždy ku každému a žiadna do mňa nie je zbláznená
Bože to sa nedá prečítať No veru tiež sa mi tak zdá že je to len o tom aký j emilučký, zlatučký, chutnučký... Nechaj to tak keď prídu z chaty uvidíš... ty by si aj tak nezariadila aby na tú chatu nešiel.... Takže nemáš na výber.... Čakaj kým sa vrátia z chaty a potom začneš riešiť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
kokso Ja som to prečítal do konca.
btw v zivote by som neriesil s rovnako starou babou...iba s mladsou