Mám menší problém a aj keď som sa na to pýatala viacerých kamarátov a všetci mali na to opačný názor jak ja, tak sa chcem spýtať pár normálnych birdzákov, že čo by ste v živote neodpustili najlepšej kamoške/kamarátovi .. whatever??? Ale keď je to pre vás
málokoho si k sebe pustím veľmi blízko a ten, kto je veľmi blízko, tak ho odtiaľ nechcem dať preč. a od takého človeka potom znesiem veľa (sme ľudia, každý robí chyby a každý sa mýli a to aj voči tým, ktorých máme najradšej). naučila som sa odpúšťať. niekedy to trvá dlho, ale väčšinou sa to vždy stane.
Keby sa kvôli novým ľuďom vykašlala na mňa..Raz sa to skoro stalo, už sa k tomu blížilo, ale včas som jej vynadala za to ako sa správa, kým by sme sa nevzdialili od seba, tak sa snažila to zmeniť.
@sarita621 tak záleží na tom ako často a či vôbec zvyknete byť spolu..Samozrejme, je to podľa mňa iné ako keď ste hocikedy spolu. Podľa mňa veľa ľudí dá radšej prednosť tomu, s kým sa môže porozprávať zoči-voči, spoločné zážitky mať a proste že majú k sebe bližšie.Samozrejme netvrdím, že výnimky niesú a je to len môj názor
občas premýšľam, že som schopná odpustiť mu úplne všetko...ale, samozrejme, sú činy typu vražda, ublíženie niekomu inému, koho mám rada...prípadne vážne ublíženie mne,ak by na to nemal dôvod...vtedy by som mu v prvom rade prestala dôverovať, a ako sa poznám, spolu s ním aj ľuďom všeobecne....takže dúfam, že také sa nestane...
Mám najlepšieho kamaráta, nie kamarátku Frajera mi určite preberať nebude, to sa nebojím, vadilo by mi, kebyže ma za chrbtom ohovára, vyhýba sa mi, ignoruje ma, zabije mi člena rodiny alebo domáce zvieratko alebo čo... neviem, neviem si ho predstaviť že by spravil niečo neodpustiteľné, s mnohými ľuďmi/kamarátmi v mojom živote sa prestávame navzájom baviť, lebo si jednoducho nemáme už čo povedať, máme odlišné záujmy ale nerozchádzame sa v zlom, len už proste nemáme nič spoločné.
Zažil som, keď mi kamarát (teraz už bývalý) postupne prebral babu. Bolo mi to už aj tak viacmenej jedno, lebo ten vzťah upadal (po dlhej dobe až) a to sa bil do pŕs, že on s ňou nič riešiť nebude. Teraz sa veci majú tak, že mi to je už u riti, no jemu som to ešte neodpustil.
@borovy@rogin neviem...akosi som citlivá aj na ex pretože s nimi super vychádzam..a sú to jednoducho ľudia, s ktorýma som toho veľa prežila...a taká naj kamarátka, je o tom všetkom informovaná..bola pri tom, keď som s týma už ex bola...keď som kvôli nim plakala, aj keď som sa z nich tešila..vedela o všetkom..od toho je naj kamarátka, že som sa jej mohla vždy zdôveriť...a neprežrela by som fakt, keby všetky tie nadobudnuté informácie využije vo svoj prospech......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
možno ak by ma využíval, rozširoval o mne zlé veci, celkovo ak by bol podrazák
ale pokiaľ sa dáky podjeb opakuje príliš veľa krát, tak zasiahne moja racionálna stránka a jebem na toho človeka
už ho nemám