Osobne mám komédiu ako filmový žáner veľmi rád. No po čase sa filmy stále stávajú viac a viac predvídateľné, kvalita komédií klesá a tak bolo na čase nájsť niečo nové. Vždy som si šiel Anime seriály ( Naruto, Dragon Ball, Yu-Gi-Oh), no pre Japonskú kultúru je na 1. mieste niečo iné Volá sa to "Manzai" čiže stand up comedy shows v podstate skeče pri ktorých hrajú väčšinov 2 komedianti Najznámejšie a mne pri srdci najbližší je duo Downtown ktoré v spojení s Cocorico duo a Yamasakim Hoseiom tvoria ultra legendárnu päticu - GAKI NO TSUKAI Od roku 1989 už sa odohralo vyše 1300 častí a ešte stále to neomrzelo Japonský humor nemusí každému prísť ako humor, no mne veľmi veľmi sadol a ked som to začal pozerať chvíľu som si zvykal asi 30min a potom nasledovali len hodiny a hodiny krčoch v bruchu Každému kto vie po anglicky odporúčam pozrieť ich Batsu Games ktoré idú vždy na silvestra Pätica je vyslaná na nejaké miesto ( Do školy ako študenti, na policajnú stanicu ako policajti atd .. ) a musia hrať 24 hodín určité povolanie Čiže ak sú študenti tak strávia v škole celý deň, majú normálne vyučovanie ale počas celého dňa sú všade na nich poschovávane pasti, skeče atd len aby sa zasmiali. Ak sa niekto z nich zasmeje,usmeje,vyprskne alebo niečo podobné prichádza trest vo forme bambusového meča (prídu týpkovia s mečom v ruke a švacnú ich po zadku (ten bambusový meč použili len v 2 Batsu games lebo mal celkom nemilé následky po cca 200 ranách za celý deň na každom ). Počas celej show sa tam objavujú známe japonské celebrity a tým celé show okoreňujú. 1 Batsu game má 6 hodín (prvé 3 časti mali len tušim 2-3 hodiny ), to znamená 6 hodín neskutočného humoru smiechu a plakania od neho Päticu po čase spoznáte a vyberiete si svojho obľubeného človeka U mňa to sú v podstate všetci ale najviac mám rád Matsumota Okrem Batsu games počas celého roka idú všelijaké show ( Kiki Series atd.. ). Kto má záujem tak linky kľudne poskytnem v komentoch a aj nejaké detailnejšie info k tomu
Video je s ENG titulkami čiže nemal by byť problém
Krátky úvod : Matsumoto a Hamada sa stavia kto vyhrá bejzbalovú ligu. Matsumoto prehrá stávku a za trest bude musieť vydržať "1 deň " v dome kde ho čakajú jeho 4 kolegovia komedianti Celý čas budú môcť po ňom hádzať pie ( neviem preklad možno šľahačkový dort ) ? A on nesmie dať absolútne žiadnu reakciu Miestami je mi Matsumota až ľúto ale je to neskutočná sranda. Plus po celý čas je tam aj announcer ktorý hrá akože Matsumotovu myseľ a hovorí mu čo má robiť čiže on si svojvoľne nemôže robiť čo chce Enjoy a ak to náhodou niekto pozrie tak rád by som vedel či ste sa posmiali
milujem ich velmi, teda hlavne matsumota a videl som uz asi vsetky mozne videa s eng titulkami, vratane kiki a matsumotovych atletickych vycinov a podobne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
dailymotion.com/video/xk0xdf_sub-no-reaction-pie-hell_fun
Video je s ENG titulkami čiže nemal by byť problém
Krátky úvod : Matsumoto a Hamada sa stavia kto vyhrá bejzbalovú ligu. Matsumoto prehrá stávku a za trest bude musieť vydržať "1 deň " v dome kde ho čakajú jeho 4 kolegovia komedianti Celý čas budú môcť po ňom hádzať pie ( neviem preklad možno šľahačkový dort ) ? A on nesmie dať absolútne žiadnu reakciu Miestami je mi Matsumota až ľúto ale je to neskutočná sranda. Plus po celý čas je tam aj announcer ktorý hrá akože Matsumotovu myseľ a hovorí mu čo má robiť čiže on si svojvoľne nemôže robiť čo chce Enjoy a ak to náhodou niekto pozrie tak rád by som vedel či ste sa posmiali