stretol by som sa rád s väčšinou zabávačov (ale napr. Stephen Lynch) a opľul by som väčšinu celebrít ktoré sa tam dostali cez pi*u alebo tým že sú tak hrozne sprostí
s mnohými by som sa chcel stretnúť, čo sa týka mužských predstaviteľov, tak napríklad Richard Marx, Lionel Richie, Marc Anthony... a čo sa týka ženských predstaviteľov, tak napríklad Taylor Swift, Delta Goodrem, Shania Twain... a koho by som opľul? ono to totižto svedčí o inteligencii človeka, tak snáď mi rozumiete, čo tým myslím
@46 samozrejme, to by musela byť gramatická súťaž - niečo na spôsôb: "Kto sa najviac mýli, dostane tričko z dielne Mielikki skicárových poučných obrázkov .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
Každopádne, stretnúť by som sa chcel s pánom S. Dalím a nestretnúť by som chcel so zvyškom sveta. Asi tak
Alan Rickman
S Keanuom
A tých na oplutie je veľa
A nechcel by som opľuť nikoho - prečo by som mal pľuvať na ľudí?
a opluť by som nechcela žiadnu,
a inak s Keanu Reevesom, naučil by ma uhýbať guľkám
pľuť nechcem po nikom, nepatrí sa to
opluť jednoznačne Biebra
a ďalej neviem
oplut nikoho osobne ich nepoznam, kopa je mi nesympatickych, ale plut na nich?
(som tak hrdá na svoj výtvor
si vyrob
a opľula by som
tohoto chuja
Opľuť by som nechcela nikoho.
inak @32
Hej, kto ešte chce?
ja
a stretol som Fica, ale neopľul som ho - lebo to bolo na začiatku jeho prvej vlády, na fakulte, a bolo tam veľa ľudí
usporiadajme NIAKÚ súťaž a výherca dostane ešte aj tričko Nijaký/Nejaký
S niakou súťažou, myslím, nebude problém,.
@flussica v Jastrabom premyslíme a zorganizujeme nejakú
@mielikki a rastlinný výťažok z predaja celkom isto dostaneš!