rôzne druhy vypadov, rôzne druhy cvikov z vlastnou váhou tela, ako dvihanie nôh na boku , asi takto _ /_ nič specificke na chudnutie len jednej partie neexistuje, aj keď už su rôzne študia
chceš zadok vyformovať , týmito cvikmi ho vyformuješ ...svaly nenarastu len robením cviku, toho sa neboj ešte aj ten beh je fájn...len ten mrtvy ťah určite nie
prepáč ale nevyznám sa v cvičení... iba si cvičím vyše roka....
hej mrtvy ťah ale bežne vzpieracké činky sa dome nevalajú
napr také, asmozrejme neviem akos a to volá , výpad? ja to tak volám aspoň
postav sa,a rýchlo vykroč jednou nohou dopredu ako najviac môžeš ale kolenom druhej nohy ostaň tesne nad zemou. A tou nohou sa odraz naspäť, snaž sa nepoužívaať ruky a snaž sa byť vystretá...
je to tak zaberák že keď som spočiatku spravila 5 na každú nohu tak svalovica na týždeň
potom tak začni súvisle kráčať... napr. aj niekde v parku...alebo po byte
ber schody po dvoch atď... ostatné cviky by som musela podobne zdhlavo nepochopitelne vysvetlovať
a neviem ako sa dá efektívne formovať zadok bez posilnenia stehien...
zanozovanie je cvik ktory prakticky zapaja len zadok, takze tym si vies zcasti nafuknut rit ku ostatnym castiam nohy. Ostatne su uz vacsinou komplexne cviky ako drepy, mrtvy tah, pripadne nejake glute raise ( dobry cvik na rit ale zaroven aj hamstringy).
kks, bojiš sa robiť vypady aby ti nenarastol zadok ale na mrtvy ťah sa pytaš prečo nie lebo to je komplexny objemovy cvik, ktorý zapaja snaď každy sval na tele, po nom fakt skôr začneš rásť ako po vypadoch no a samozrejme, technika, tá je na prvom mieste..ľahko sa môžeš zraniť ak ju nezvládneš
ti drbe? že sa bojíš že budeš mať svalnaté nohy chalani čo tvrdo cvičia 5 rokov vyzerajú jak mrzáci a ty sa bez TST bojíš že prbereš 2 gramy svalov za 10 rokov cvičenia ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
existencia samotneho zadku nebola dlhe roky dokazana
ale aj tak by si mala robiť niečo celoplošné..takže beh,plávanie,joga,pilates ..hocičo, čo ťa baví aspoň kus
tak zas nechcem mať svalnate nohy, sa bojim že pri nejakych cvikoch mi skor narastu nez sa zmensia
chceš zadok vyformovať , týmito cvikmi ho vyformuješ ...svaly nenarastu len robením cviku, toho sa neboj ešte aj ten beh je fájn...len ten mrtvy ťah určite nie
hej mrtvy ťah ale bežne vzpieracké činky sa dome nevalajú
napr také, asmozrejme neviem akos a to volá , výpad? ja to tak volám aspoň
postav sa,a rýchlo vykroč jednou nohou dopredu ako najviac môžeš ale kolenom druhej nohy ostaň tesne nad zemou. A tou nohou sa odraz naspäť, snaž sa nepoužívaať ruky a snaž sa byť vystretá...
je to tak zaberák že keď som spočiatku spravila 5 na každú nohu tak svalovica na týždeň
potom tak začni súvisle kráčať... napr. aj niekde v parku...alebo po byte
ber schody po dvoch atď... ostatné cviky by som musela podobne zdhlavo nepochopitelne vysvetlovať
a neviem ako sa dá efektívne formovať zadok bez posilnenia stehien...
a lepšie svalnaté stehná ako lajdavé
kks, bojiš sa robiť vypady aby ti nenarastol zadok ale na mrtvy ťah sa pytaš prečo nie lebo to je komplexny objemovy cvik, ktorý zapaja snaď každy sval na tele, po nom fakt skôr začneš rásť ako po vypadoch no a samozrejme, technika, tá je na prvom mieste..ľahko sa môžeš zraniť ak ju nezvládneš